knk James Donkey nasıl o da 250 tl bu markayı ilk defa duydum nasıl acaba ?Hikvision 120 Gb Ssd Disk Sata 3-hs-ssd-m(S)/120gb Hs-ssd-m(S)/120gb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hikvision 120 Gb Ssd Disk Sata 3-hs-ssd-m(S)/120gb Hs-ssd-m(S)/120gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hikvision haikon gider o paraya
Kronik sorunlu diye duydumknk James Donkey nasıl o da 250 TL bu markayı ilk defa duydum nasıl acaba ?
knk biraz daha sabret iyisini al şöyle hem 120gb pek yetmez bende en az 480knk hdd kullanıyorum gına geldi artık
knk 120 bana yeter içine bi cs atacam başka bir şey atmayacam bide windowsu kuracamknk biraz daha sabret iyisini al şöyle hem 120gb pek yetmez bende en az 480
okuma yazma değerleri bu paraya en iyisi olsun yeterknk biraz daha sabret iyisini al şöyle hem 120gb pek yetmez bende en az 480
şimdi bunu mu sipariş edeyim knk yoksa başka var mı ? @MuratTheFounderOfGaribanHikvision 120 Gb Ssd Disk Sata 3-hs-ssd-m(S)/120gb Hs-ssd-m(S)/120gb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hikvision 120 Gb Ssd Disk Sata 3-hs-ssd-m(S)/120gb Hs-ssd-m(S)/120gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hikvision haikon gider o paraya
En ucuza en iyisi hikvision vallaknk 120 bana yeter içine bi cs atacam başka bir şey atmayacam bide windowsu kuracam
Mesaj otomatik birleştirildi:
okuma yazma değerleri bu paraya en iyisi olsun yeter
şimdi bunu mu sipariş edeyim knk yoksa başka var mı ? @MuratTheFounderOfGariban
@MuratTheFounderOfGariban
@MuratTheFounderOfGariban dediğinizi sipariş verdim inşallah memnun kalırım yardımınız için teşekkürlerEn ucuza en iyisi hikvision valla
Memnun kalmazsın aynı paraya alırım senden canım dostum benim. Mağdur etmem seni@MuratTheFounderOfGariban dediğinizi sipariş verdim inşallah memnun kalırım yardımınız için teşekkürler