Neler Yeni

200 TL Gamepad önerisi

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
Max 200 tl olacak şekilde Windows 10 işletim sisteminde kullanacağım Gamepad istiyorum.Gamepadi alma amacım ilk olarak Forza Horizon 4 adlı oyunu tadını çıkara çıkara oynamak.İstediğim özellikler:

-Kablolu,kablosuz farketmez.Kaliteli ve 200 tl'yi geçmeyecek bir gamepad varsa önerebilirsiniz.Kablosuz olması şart değil.
-Windows 10 ile uyumlu olmasını istiyorum,kullanırken bir sorun çıkmasın.
-Basınca duyarlı olmasını istiyorum.Tuşa az basınca az gaz versin,çok basınca çok gibi.
-Kaliteli olsun,iki günde tuşları bozulmasın.

Ben gamepadin kalitesini pek bilmem.Hayatımda ps kafeler ve 30 liralık gamepad hariç gamepad kullanmadım zaten.Pek anlamam kaliteli mi değil mi.Sadece uzun süre dayanmasını istiyorum.Tuşlarının bozulmamasını,oyunlarla ve w10 ile uyumlu olmasını istiyorum.Şöyle bir gamepad buldum.İyimidir? https://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-uyumlu-kablosuz-oyun-kolu-gamepad-joystick-dualshock-v2-P439628920?Renk=Kırmızı&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwp4j6BRCRARIsAGq4yMFmPmrjAPeZV4EpuzGn3LKMInS4qpEXu1jmdvqt1qKb66Mn3-XuDMIaAgLGEALw_wcB Nasıl kablosuz oynayacağım?Orjinal değilmiş zaten orjinalin fiyatı uçmuş.Tavsiyelerinize açığım.

Son olarak Forza Horizon 4'te klavye ile oynadığımda örneğin sağa dönmem gerek,D tuşuna basıyorum fakat 1 saniye gibi bir gecikme oluyor.Gamepad ile oynadığımda düzeleceğini duydum.Doğrumudur.Teşekkürler

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

BaYAdokkS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Adem Ercan
Max 200 TL olacak şekilde Windows 10 işletim sisteminde kullanacağım Gamepad istiyorum.Gamepadi alma amacım ilk olarak Forza Horizon 4 adlı oyunu tadını çıkara çıkara oynamak.İstediğim özellikler:

-Kablolu,kablosuz farketmez.Kaliteli ve 200 TL'yi geçmeyecek bir gamepad varsa önerebilirsiniz.Kablosuz olması şart değil.
-Windows 10 ile uyumlu olmasını istiyorum,kullanırken bir sorun çıkmasın.
-Basınca duyarlı olmasını istiyorum.Tuşa az basınca az gaz versin,çok basınca çok gibi.
-Kaliteli olsun,iki günde tuşları bozulmasın.

Ben gamepadin kalitesini pek bilmem.Hayatımda ps kafeler ve 30 liralık gamepad hariç gamepad kullanmadım zaten.Pek anlamam kaliteli mi değil mi.Sadece uzun süre dayanmasını istiyorum.Tuşlarının bozulmamasını,oyunlarla ve w10 ile uyumlu olmasını istiyorum.Şöyle bir gamepad buldum.İyimidir? https://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-uyumlu-kablosuz-oyun-kolu-gamepad-joystick-dualshock-v2-P439628920?Renk=Kırmızı&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwp4j6BRCRARIsAGq4yMFmPmrjAPeZV4EpuzGn3LKMInS4qpEXu1jmdvqt1qKb66Mn3-XuDMIaAgLGEALw_wcB Nasıl kablosuz oynayacağım?Orjinal değilmiş zaten orjinalin fiyatı uçmuş.Tavsiyelerinize açığım.

Son olarak Forza Horizon 4'te klavye ile oynadığımda örneğin sağa dönmem gerek,D tuşuna basıyorum fakat 1 saniye gibi bir gecikme oluyor.Gamepad ile oynadığımda düzeleceğini duydum.Doğrumudur.Teşekkürler

Az daha ekle bunu al paran boşa gitmesin

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Not: Fiyatı 300TL idi düşmüş

BaYAdokkS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Adem Ercan
Dostum sana önerebileceğim çok iyi bir Gamepad var ama 300TL bütçe arttırarak almanı öneririm incelemesini de yaptım
10 tl daha eklesin sitesinden alsın en azından garantili

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Az daha ekle bunu al paran boşa gitmesin
Az daha ekle dediğiniz gamepad ile bütçem arasında 100 tl fark var.Çıkarabileceğim kadar çıkarttım bütçemi,maalesef daha fazla artıramam.Bu fiyat aralığında önerirseniz sevinirim.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Az daha ekle dediğiniz gamepad ile bütçem arasında 100 TL fark var.Çıkarabileceğim kadar çıkarttım bütçemi,maalesef daha fazla artıramam.Bu fiyat aralığında önerirseniz sevinirim.
80TL daha ekleyemiyorsan F310 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes bu gamepadi öneriyor.Kaliteli anlaşılan,fakat benim bütçem buna izin vermiyor maalesef.

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Evet,bunu da duydum.MediaMark'ta 190 liraya satılıyor.Belki daha ucuza da vardır.Uzun süre götürür mü?W10 ile uyumlu mu?Dediğim olay var mı şu az basınca az gaz verme vs.
O özellikler neredeyse tüm gamepadlerde var

Top Bottom