bu kalvyeyi kullanıyorum inanılmaz iy ibir kalvye 200 iken kaçırmaKlavye Modelleri | Mekanik ve Ergonomik Çözümler - Game Garaj
Game Garaj’ın Klavye kategorisi, mekanik ve ergonomik modelleriyle oyun ve profesyonel kullanım için ideal çözümler sunar. Yüksek performanslı klavyeler için şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
250 TL'ydi, indirime girmiş. Kesinlikle bunu alın.Klavye Modelleri | Mekanik ve Ergonomik Çözümler - Game Garaj
Game Garaj’ın Klavye kategorisi, mekanik ve ergonomik modelleriyle oyun ve profesyonel kullanım için ideal çözümler sunar. Yüksek performanslı klavyeler için şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Basım hissiyatı çok güzel, fakat biraz sesli.Acaba switch sesi nasıl hiç mekanik klavye kullanmadım sizce rahatsız eder mi?
mavi en seslilerden biri, ilk başta hoş gelse de uzun kullanımda rahatsız edebiliyor, ama seni değil çevreyiAcaba switch sesi nasıl hiç mekanik klavye kullanmadım sizce rahatsız eder mi?
bu kalvyeyi kullanıyorum inanılmaz iy ibir kalvye 200 iken kaçırma
karşılaşmadım. yay sesi her mekanik klavyedeki gibi varkronik sorunu var mı çift basma ya da basmama gibi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: