Cevap için teşekkürler. Corsair çok sevdiğim bir markadır. Ayrıca G203 neden almamalıyım ?G203 alma. Artık bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Katar Pro.
Mercury yerine daha kötü bir sensör kullandığı açığa çıktı. Zaten Mercury sensör de çok iyi değil Katar Pro varken.Ayrıca G203 neden almamalıyım ?
Cevap için teşekkürler. Corsair çok sevdiğim bir markadır. Ayrıca G203 neden almamalıyım ?
forum.donanimarsivi.com
Delikli mouselar nedense hoşuma gitmiyor. Corsair olanları inceleyeceğim. Neden G203 almamalıyım ?G203 Lightsync alma.
Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse | ITOPYA
Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9301111-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım çok teşekkürler.Çöp bir sensör kullanıyor çünkü.Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...forum.donanimarsivi.com
Kasam beyaz olduğundan dolayı beyaz olan modeli düşünmüştüm. Biraz Katar Pro'yu araştırayım.bro katar pro al son sensor olaylarından sonra ama sunu diyebilirimki 1 hafta önce g203 lıghtsync nasıl dediğimde kesin al en f/p mouse diyenler oldu bende aldım memnunum kişisel olarak anlamayın önce al deyip simdi de kötü mouse diyenlere selam olsun![]()
G203 alma. Artık bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Katar Pro.
bro katar pro al son sensor olaylarından sonra ama sunu diyebilirimki 1 hafta önce g203 lıghtsync nasıl dediğimde kesin al en f/p mouse diyenler oldu bende aldım memnunum kişisel olarak anlamayın önce al deyip simdi de kötü mouse diyenlere selam olsun![]()
Çöp bir sensör kullanıyor çünkü.Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...forum.donanimarsivi.com
Sensörü daha kötü attıklarımdan.Bu model nasıldır bir bilginiz var mı ?Cooler Master CM110 RGB Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Cooler Master CM110 RGB Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CM-110-KKWO1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkürler biraz yoracağım ama bu model nasıldır https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-impact-ii-cift-el-oyuncu-mouse-pm-HB00000Q9YN2Sensörü daha kötü attıklarımdan.