200 TL Mouse Önerisi

itachi56

80+
Reaksiyon skoru
12
Valorant gibi gecikme süresinin önemli olduğu oyunlar oynayacağım. Elim küçük orta arası bundan dolayı büyük bir mouse istemiyorum. RGB LED olursa iyi olur. Şimdilik G102 (G203) Lightsync düşünüyorum.

G203 alma. Artık bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Katar Pro.

G203 Lightsync alma.

Cevap için teşekkürler. Corsair çok sevdiğim bir markadır. Ayrıca G203 neden almamalıyım ?
Çöp bir sensör kullanıyor çünkü.

bro katar pro al son sensor olaylarından sonra ama sunu diyebilirimki 1 hafta önce g203 lıghtsync nasıl dediğimde kesin al en f/p mouse diyenler oldu bende aldım memnunum kişisel olarak anlamayın önce al deyip simdi de kötü mouse diyenlere selam olsun:)

G203 Lightsync alma.
Delikli mouselar nedense hoşuma gitmiyor. Corsair olanları inceleyeceğim. Neden G203 almamalıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım çok teşekkürler.

bro katar pro al son sensor olaylarından sonra ama sunu diyebilirimki 1 hafta önce g203 lıghtsync nasıl dediğimde kesin al en f/p mouse diyenler oldu bende aldım memnunum kişisel olarak anlamayın önce al deyip simdi de kötü mouse diyenlere selam olsun:)
Kasam beyaz olduğundan dolayı beyaz olan modeli düşünmüştüm. Biraz Katar Pro'yu araştırayım.

G203 alma. Artık bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Katar Pro.
Bu model nasıldır bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
katar pro var ama herkesin eline olacak bir mouse değil çok büyük. g102 öneririm.

MSI Gm 11 öneririm.

Geri