hp omen reactor indirimle şu anda 209 TL ye düşüyor onu kesinlikle al
Hayır bu, 50TL indirim çeki ile 209TL oluyor.HP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse (Siyah) Fiyatı ve Özellikleri
HP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bu mu hocam
hayırHP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse (Siyah) Fiyatı ve Özellikleri
HP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HP 1Kf75Aa Omen By Kablolu Gaming Mouse Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bu mu hocam
buHayır bu, 50TL indirim çeki ile 209TL oluyor.
Sizde özel olarak olmasına gerek yok, kendi veriyor herkese.İndirim çekim yok hocam.
ilk alışverişinde 50 tl indirim var otomatik olarak düşüyor fiyat. eğer düşmezse yeni hesap aç mobilde sonra sepete ekle ve 209 tl ye al 50 tl indirimİndirim çekim yok hocam.
Sepete ekledim fiyatı hala aynı hocamSizde özel olarak olmasına gerek yok, kendi veriyor herkese.
Tamamdır öyle yapıyorum sepete ekleyince gözüküyor mu? Sağ üstte hediye çeki yazıyor amailk alışverişinde 50 TL indirim var otomatik olarak düşüyor fiyat. eğer düşmezse yeni hesap aç mobilde sonra sepete ekle ve 209 TL ye al 50 TL indirim
@Mert Özkaya bunun hakkında konu açmıştı. Oradan bakabilirsiniz nasıl yapacağınız hakkında.Sepete ekledim fiyatı hala aynı hocam
FPS ++
MMORGB Oyuncusuyum
Önerebileceğiniz en iyisi
Mouse güvenenler yazsın