Merhaba,
Maksimum 200 TL ile oyunlarda sıkıntı çekmeyeceğim 2-3 sene idare edebilecek bir mouse önerebilir misiniz? FPS, MOBA, RPG her türlü oyunu oynuyorum.
İkisi de tıpatıp aynı sadece 203 1 tık daha iyi diye biliyorum.Hocam bu modeli araştırdım da 203 ile aynı diyorlar. Mediamarkt’ta da 203 indirime girmiş. Aralarında bir fark var mıdır?
Gelince deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü?Dün Mediamarkttan g203 lightsync sipariş ettim.
Kaç günde geliyor hocam bunlar tahmini olarak?Delux M700 PMW3389 RGB oyun faresi 67g hafif petek kabuÄu ergonomik fareler bilgisayar için yumuÅak ip kablo ile ergonomik fareler - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comM625 modelini kullanıyorum. Sorun varsa yazabilirsin. 11 Kasım'da indirime girecek ikisi de. 3 dolar kupon ile baya iniyor fiyatları.Deluxe M625 PMW3360 sensör oyun fare 12000DPI 7 programlanabilir düÄme RGB arkadan aydınlatmalı kablolu fareler yangın anahtarı FPS oyun - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İstanbul'da yaşıyorum haftasonu ile beraber 9 günde geldi.Gelince deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç günde geliyor hocam bunlar tahmini olarak?
Zaten kullanan birçok kişi var benimde ilk düzgün mousem olucak o yüzden konu açman daha doğru olur ama belki ileride küçük bir inceleme yaparım.Gelince deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç günde geliyor hocam bunlar tahmini olarak?