onuragaoglu
80+
arkadaşlar sizce 200 tl ye steamdan forza horizon 4 alınır mı? sizce arkadaşlar
degmez bence 200 lira ya başka güzel oyunlar da alınabilir.arkadaşlar sizce 200 TL ye steamdan forza horizon 4 alınır mı? sizce arkadaşlar
indirime girmezmi sence çok istiyorum forza çünküdegmez bence 200 lira ya başka güzel oyunlar da alınabilir.
Afiyetle yenilir araba oyunlarını seviyorsan. Daha iyi bir oyun yok piyasada araba simülasyonu ve bunun oyuna dökümü olarak.arkadaşlar sizce 200 TL ye steamdan forza horizon 4 alınır mı? sizce arkadaşlar
steam dolara geçecek amaindirim bekle hocam ben forzanın standart versiyonun fiyatı 99 lirayken indirim beklemiştim ultimate i 67 liraya aldım kaç sene önce şuan fiyatı 200 lira güzel bi indirimle ultimatini 100 liraya felan alabilirsin bence
bence Forza 5 daha iyiAfiyetle yenilir araba oyunlarını seviyorsan. Daha iyi bir oyun yok piyasada araba simülasyonu ve bunun oyuna dökümü olarak.
geçene kadar bekle geçmeden hemen önce alırsın indirime girmezse ben de forza horizon 5 i bekliyorum almak için ama bir türlü indirime girmiyorsteam dolara geçecek ama
Oyun ve araba mekanikleri olarak çok gelişme yok.bence Forza 5 daha iyi