Philips SPK8404 240 TL mekanik klavye
mekaink önermişler ama o fiyata mekanikler çok sorunlu oluyorJames Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
warlock 200tl ve sıkıntılı okayda 610S ile sıkıntı yaşayan? görmedim açıkcası.mekaink önermişler ama o fiyata mekanikler çok sorunlu oluyor
bende bunu öneririm
neden bukadar ucuz bir klavye bende şaşırdım açıkçası bir kusuru vardır bukadar ucuz olması normal değil bencewarlock 200tl ve sıkıntılı okayda 610S ile sıkıntı yaşayan? görmedim açıkcası.
sıkıntı yaşayan görmedim. outemu brown/blue/red switch kullanılıyor bu arada.neden bukadar ucuz bir klavye bende şaşırdım açıkçası bir kusuru vardır bukadar ucuz olması normal değil bence
Çünkü MSI,SteelSeries,HyperX,Razer değil.neden bukadar ucuz bir klavye bende şaşırdım açıkçası bir kusuru vardır bukadar ucuz olması normal değil bence
biliyorum ama şaşırdım o fiyata mekanik görünceÇünkü MSI,SteelSeries,HyperX,Razer değil.
Kendim kullanıyorum bir sıkıntı yok. Ayrıca çin mallarına benzemez bu philipsmekaink önermişler ama o fiyata mekanikler çok sorunlu oluyor
bende bunu öneririm