2000 - 2500tl gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
1
Genelde yarış oyunları oynuyorum şuanda çakma ds4 kullanmaktayım. Kendi dongle'ı olan ve malzeme kalitesi gerçekten iyi bir gamepad arıyorum. Ekstradan analogları dualshock gibi simetrik olursa tercihimdir ama daha iyi seçenekler varsa xbox düzenli bir gamepad de olur.

Genelde yarış oyunları oynuyorum şuanda çakma ds4 kullanmaktayım. Kendi dongle'ı olan ve malzeme kalitesi gerçekten iyi bir gamepad arıyorum. Ekstradan analogları dualshock gibi simetrik olursa tercihimdir ama daha iyi seçenekler varsa xbox düzenli bir gamepad de olur.
Yaris oyunu için MSI gc 20 v2 aldım memnunum

Gamepower force alıp keylinker uygulamasından ayar yaparak hassas triggerlara sahip bir kol kullanabilirsin veya tekrar stoklara geldiğinde gamesir nova 2 lite alabilirsin. Şu anda bu fiyat bandında kol sayısı çok olmadığından önermek biraz daha zor oluyor. Eğer bütçe çıkarsa atk battle axe pro veya çıkmazsa battle axe de bakabilirsin aynı şekilde. Eğer yurt dışı düşünürsen gamesir sitesinden cyclone 2 alıp gümrükten geçmesi için fiyatının 27 euro altı gösterilmesini isteyerek de alabilirsin.

Geri