Neler Yeni

2000-3000 lira fiyat aralığında kulaklık önerisi

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
Yaklaşık 2,5 yıldır kullandığım Rampage Drop Plus durduk yere bozuldu. Telefonda da, bilgisayarda da denedim; çalışmıyor. Anlaşılan hoparlörler hepten gitti zaten başka sıkıntıları da vardı, o yüzden yeni kulaklık almaya karar verdim.
Razer Blackshark V2X önerildi; bayağı bir. Onun dışında ben kendim HyperX Cloud 3’e bakındım biraz ama hâlâ kararsızım.
Bu forumda gezinip de kulaklıktan anlayanlar biliyordur diye tahmin ediyorum Rampage Drop Plus’ı ve özelliklerini.
Onu aratmayacak özelliklerde güzel bir şey arıyorum. Blackshark V2X’in özellikleri çok yetersizmiş gibi geldi bana, bir de niyeyse jak girişli olduğu için bir güvensizlik hissi yaratıyor PC kullanımında.
Benim için ses seviyesi çok önemli. Yüksek ses seviyesi olan bir şeyler önerebilirseniz sevinirim.

amuhtar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Bende ariyorum cloud 3 alacakmisim gibi duruyor yada cuma gecesi indirim olursa ona bakacam

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ariyorum cloud 3 alacakmisim gibi duruyor yada cuma gecesi indirim olursa ona bakacam
blackshark ve cloud 3'ten başka seçenek yok gibi duruyor zaten ama bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,142
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom