tabii ki REALME 6Selamlar max 3000 TL bütçem var 1 kuruş aşamam ikinci el istemiyorum bu bütçede neler vardır
Redmi note 9 mu iyidir realme 6 mi iyidir telefonu genel olarak youtube discord ve google için kullanacağım.tabii ki REALME 6
Efsane İşlemci
90HZ Ekran
Yeni Nesil Tasarım
30 Watt hızlı şarz
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
En önemlisi şarj evden çıktığım zaman 8 9 saat sonra dönüyorum beni idare etmesi lazım @DonanımFikirRedmi note 9 mu iyidir realme 6 mi iyidir telefonu genel olarak youtube discord ve google için kullanacağım.
Realme 5i kullanıyorum memnunum realme 6 da bakabilirsinSelamlar max 3000 TL bütçem var 1 kuruş aşamam ikinci el istemiyorum bu bütçede neler vardır
kaç mAh ve şarjı ne kadar gidiyor benim şuan kullandigim telefon 7 saatte şarj oluyor 4 5 saate bitiyorRealme 5i kullanıyorum memnunum realme 6 da bakabilirsin
Note 8 bile Android 10 güncellemesi almamış Ken 5i aldı ve kamerasının lensleri daha iyi daha ii çekiyor MP ye takılma 2 aydır kullanıyorum 2000 e aldım baya f/p sormak istediğin soru varsa burdayım
realme 6 ve arta kalan paraylada başka şeyler alırsınRedmi note 9 mu iyidir realme 6 mi iyidir telefonu genel olarak youtube discord ve google için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En önemlisi şarj evden çıktığım zaman 8 9 saat sonra dönüyorum beni idare etmesi lazım @DonanımFikir
mediatek biraz hızlı şarz yiyor ama 30 watt hızlı şarzı var bu yüzden hızlı doluyor ve youtube gibi yerler için fazla sorun olmaz günü çıkartabilirRedmi note 9 mu iyidir realme 6 mi iyidir telefonu genel olarak youtube discord ve google için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En önemlisi şarj evden çıktığım zaman 8 9 saat sonra dönüyorum beni idare etmesi lazım @DonanımFikir
5000 mah 2-3 saatde oluyor yaklaşık 2 gündür şarj etmiyorum şuan böylekaç mAh ve şarjı ne kadar gidiyor benim şuan kullandigim telefon 7 saatte şarj oluyor 4 5 saate bitiyor
babamda realme 5 pro aldı biz de baya memnunuzRealme 5i kullanıyorum memnunum realme 6 da bakabilirsin
Note 8 bile Android 10 güncellemesi almamış Ken 5i aldı ve kamerasının lensleri daha iyi daha ii çekiyor MP ye takılma 2 aydır kullanıyorum 2000 e aldım baya f/p sormak istediğin soru varsa burdayım
Not %20 altında güç tasarrufu modu açıyor denedim 25 dakka farkediyor5000 mah 2-3 saatde oluyor yaklaşık 2 gündür şarj etmiyorum şuan böyleAlıntıyı görüntüle
hangi telefon bu hocam pil ömrü baya iyiymişNot %20 altında güç tasarrufu modu açıyor denedim 25 dakka farkediyor
Realme 5ihangi telefon bu hocam pil ömrü baya iyiymiş