2000-3000 TL arası telefon önerisi

Ahmet'S

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3000
Merhaba, yaklaşık 1.5 sene iPhone kullandım (iPhone SE 1.nesil, iPhone 6 Plus). Telefonların birini babama verdim,hem de 16 GB'Ti işlevlerimi karşılamıyordu diğeri bozuldu yaptırmak istemiyorum. Ayrıca şarj probleminden dolayı iPhone yeniden iPhone almak istemiyorum. Çok sosyal medya kullanan ve oyun oynamayan biriyim. Çok video çeken, çok fotoğraf çeken biriyim. 2000-3000 arası telefon arıyorum. Kamerası iPhone kadar güzel olabilirse veya ona yakın olabilirse video fotoğraf konusunda olsun. Örneğin IPhone'larda 60 FPS video modu vardı o moddan herhangi bir Android telefonda olursa çok iyi olur. Yardımcı olur musunuz?

Şimdi ben Xiamoi ci değilim ama redmi note 8 pro var ve çok memnunum tavsiye ederim ama şimdi fiyatlarını bilmiyorum 9t de olabilir kamerasındanda memnunum ayrıca 128 gb destekliyo karaarını sen ver

Şimdi ben Xiamoi ci değilim ama redmi note 8 pro var ve çok memnunum tavsiye ederim ama şimdi fiyatlarını bilmiyorum 9t de olabilir kamerasındanda memnunum ayrıca 128 gb destekliyo karaarını sen ver
Knka 3.399 Tl Bütçe maximum 3000 Tl

hmm eğer o telefon 3000 lirayı geçtiyse onun altında bir fiyat telefon alınmamalı bence ki yoktur zaten. keşke yardımcı olabilseydim kusura bakma

TCL 10 plus.

makul bence alınabilir eğer çok oyun oynamıyorsan kamerası senin için yeterlimi eğer yeterliyse alınabilir

Geri