Neler Yeni

2000 bütçe ile Monitör önerisi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sağolun cok teşekkürler önerilerin için
Şunu da unutmayın, artık FreeSync teknolojisi sadece AMD ekran kartlarında geçerli değil. 1000 serisi üstü Nvidia ekran kartları için de geçerli. Lakin bunu kullanmak için Display Port kablosu lazım. Monitör alacaksınız bağlantıyı DP ile yapmak her türlü yararınıza olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: MER7

Yusuf55mi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yusuf AYDIN
C24G1 almak saçma olur, 24 inç monitörde curved teknolojisi aşırı gereksiz ve para tuzağı. Üstelik IPS panel kullanmak varken VA panel tercih etmeyin. Curved 27 inç gibi büyük monitörlerde ekran genişlediği ve etrafı görmek zorlaştığı için kavisli yapısı ile bizi oyunun içerisine alan ve daha geniş görmemizi sağlayan bir yapı. 24 inç monitörde curved gereksiz. c24g1 yerine 24g2u almak her türlü daha mantıklı olacaktır.
Zevkler ve renkler tartışılmaz lakin curved ekranın para tuzağı olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran ne kadar küçük olursa olsun iyi bir açı yakalanmış curved ekran size ekranın tamamını yakalama şansı veriyor. Ben kendim bunu curved ekranı olmayan arkadaşlarımla oynarken görüyorum. FPS oyunlarının çpğunda bana adamı göremediklerini söylüyorlar fakat ben curve sayesinde ekranın her köşesini eşit gördüğüm için rahatça fark edebiliyorum. Ama ekran ne kadar büyürse kaçan detaylar o kadar fazla olur. Çünkü insanın odak çemberi 27 inchlik bir ekranı kolayca kapsayamaz. Yine de yanıtınız için teşekkürler.

Creax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Osman Kaan sunku
James Donkey 144 hz monitör öneririm. 27 inç ayrıca

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Ms farkını aşırı hissetmezsin ben ips 1ms monitörde de oynadım 5 ms tüplü monitörde de prk fark yok

Top Bottom