Neler Yeni

Öneri 2000 bütçeye VXE R1 mi Rapoo VT9 Air mi Mchose A5 Ultra mı?

GPiro

80+ Platinum
Mcusu belli olmayan dediğin şirket büyük ses çipleri falan üretiyor :D. Ayrıca sabit 8K hz verebiliyor rapoo vt9air'deki realtek tabii mchosede'ki model olmayabilir büyük ihtimal de öyle değildir model falan paylaşmamışlar. Okumadan nordic demişsin :D.
A5 pro max le karıştırdıgımı belirtmiştim konuda

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan
Mcusu belli olmayan dediğin şirket büyük ses çipleri falan üretiyor :D. Ayrıca sabit 8K hz verebiliyor rapoo vt9air'deki realtek tabii mchosede'ki model olmayabilir büyük ihtimal de öyle değildir model falan paylaşmamışlar. Okumadan nordic demişsin :D.
Ben şimdi anlamadım. Realtek iyi mi oluyor kötü mü? Ve Mchose A5 Ultra ile Rapoo VT9 Air mcu su aynı mı?

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
A5 pro max le karıştırdıgımı belirtmiştim konuda
Yine de bu realtek'e bilinmedik dediğini değiştirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şimdi anlamadım. Realtek iyi mi oluyor kötü mü? Ve Mchose A5 Ultra ile Rapoo VT9 Air mcu su aynı mı?
Bilemiyorum model falan paylaşmamışlar mcu ile ilgili. Ama rapoo vt9airde birsürü test yaptık baya iyi sonuç verdi aynı mcu ise alınır.

GPiro

80+ Platinum

Bilemiyorum model falan paylaşmamışlar mcu ile ilgili. Ama rapoo vt9airde birsürü test yaptık baya iyi sonuç verdi aynı mcu ise alınır.
Arkadaş diyene kadar realtek olduğunu bilmiyordum sitesine göz attığımda mcu hakkında bilgi verilmemiş

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Arkadaş diyene kadar realtek olduğunu bilmiyordum sitesine göz attığımda mcu hakkında bilgi verilmemiş
Dostum ben onu demiyorum realtek'e bilinmedik diyorsun onu diyorum. Gayet de bilindik ve iyi mcuları var.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan

Hocam alışveriş sitelere baktım hiç yorum yapan yok VT9 Air için. Mchose desen o da aynı yorum yapan yok. Realtek iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Muhtemelen iyidir. Ama yine de başka önerirseniz sevinirim. VXE R1 e kalmak istemiyorum. İade sıkıntı.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Realtek e laf etmedim dostum baktım sitesine bulamadım bulamayınca çin menşeli mcu sandım
Laf ettin demedim zaten bilinmedik dediğini söyledim.

Hocam alışveriş sitelere baktım hiç yorum yapan yok VT9 Air için. Mchose desen o da aynı yorum yapan yok. Realtek iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Muhtemelen iyidir. Ama yine de başka önerirseniz sevinirim. VXE R1 e kalmak istemiyorum. İade sıkıntı.
Biz diğer forumda bi arkadaş ile birçok denemesini yaptık gayet de güzel sonuç verdi VT9airdeki mcu

Loki_0

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi air da sorun olacağını sanmıyorum hala alabilirsiniz. Şu ana kadar alan 2 kişi oldu ve memnun kaldılar. Merak ediyorsanız konunun linkini bırakıyorum. A5 ultra da aynı şekilde ama illa nordic istiyorsan x44 pro al.
4khz olan model 1800 TL, 1khz olan model 1500 TL
Keyfine göre seç.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan
Hocam dediğim gibi air da sorun olacağını sanmıyorum hala alabilirsiniz. Şu ana kadar alan 2 kişi oldu ve memnun kaldılar. Merak ediyorsanız konunun linkini bırakıyorum. A5 ultra da aynı şekilde ama illa nordic istiyorsan x44 pro al.
Keyfine göre seç.

Hocam ulugames güzel hatta Vxe R1 alacaktım ucuz diye ama iade politikası kötü. Binde bir de olsa bozuk ürün gönderilirse kutusu açıldığı anda iade alınmıyor. Yoksa hiç konu açmadan VXE R1 Alırdım. Ama yorumunuza teşekkürler. Konuya da bakacağım. VT9 Air de incelemelerine de bakacağım. Ondan sonra karar veririm.

GPiro

80+ Platinum
Hocam ulugames güzel hatta Vxe R1 alacaktım ucuz diye ama iade politikası kötü. Binde bir de olsa bozuk ürün gönderilirse kutusu açıldığı anda iade alınmıyor. Yoksa hiç konu açmadan VXE R1 Alırdım. Ama yorumunuza teşekkürler. Konuya da bakacağım.
X44 muhtemelen daha iyidir r1 in üzerinde kaplama bile yok parlama yapıyor

Keyfine göre seç.

Reddite biri incelemiş ve içinde compx 52850 diye bir mcu varmış ulugames yanlış yazmış

Loki_0

80+ Bronze
Hocam ulugames güzel hatta Vxe R1 alacaktım ucuz diye ama iade politikası kötü. Binde bir de olsa bozuk ürün gönderilirse kutusu açıldığı anda iade alınmıyor. Yoksa hiç konu açmadan VXE R1 Alırdım. Ama yorumunuza teşekkürler. Konuya da bakacağım. VT9 Air de incelemelerine de bakacağım. Ondan sonra karar veririm.
Aynı fiyatlarda Rapoo air, A5 ultra veya x44 varken R1 almayın hocam mümkünse ama dediğiniz gibi ulugames ve wraithin iade politikası çok iyi değil. Amazondan rapoo air yada gaming genden A5 ultra alın derim hala. Tercih sizin tabi.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tufan
X44 muhtemelen daha iyidir r1 in üzerinde kaplama bile yok parlama yapıyor
Aynı fiyatlarda Rapoo air, A5 ultra veya x44 varken R1 almayın hocam mümkünse ama dediğiniz gibi ulugames ve wraithin iade politikası çok iyi değil. Amazondan rapoo air yada gaming genden A5 ultra alın derim hala. Tercih sizin tabi.
Hocalarım. E yooso x44 e de baktım. Trendyol da var sadece ve o da satıcı ulugames. Yani komple eledim çünkü iade politikası kötü. VXE R1 de alamam aynı şekil çünkü. Rapoo yine kaldı sonuç olarak. Mchose için de aynı özellikler varsa o paraya değmez.

Top Bottom