Öneri 2000 bütçeye VXE R1 mi Rapoo VT9 Air mi Mchose A5 Ultra mı?

tabii ki scyrox daha iyi cashback indirimiyle felan 2 2.4 civarına geliyor herhalde mchose un tek eksiği 4k dongle yok
4k istemiyorum (gerek yok) hocam zaten işlemci zorlar diyorlar. Hz dışında başka farkı var mı? Almışken tam alayım.

4k istemiyorum (gerek yok) hocam zaten işlemci zorlar diyorlar. 8k Hz dışında başka farkı var mı? Almışken tam alayım.
Sensör farkı var malzeme kalitesi bilemiyorum test etmeden yorum yapmam yanlış olur

Mcu su belli olmayan bir mouse almak kumar gibidir mchose da nordic belli en azından neye göre iyi
Birincisi a5 ultrada nordic mcu yok.

1743086073092.png

İkincisi air da 3398 sensör ve 800 mah batarya var. 3398, 3395 in lod yapılabilir hali ve daha az güç harcıyor.
Üçüncüsü rapoonuun driveri daha iyi.

Sensör farkı var malzeme kalitesi bilemiyorum test etmeden yorum yapmam yanlış olur
Tamam hocam. Yine rapoo döndüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birincisi a5 ultrada nordic mcu yok.

Alıntıyı görüntüle

İkincisi air da 3398 sensör ve 800 mah batarya var. 3398, 3395 in lod yapılabilir hali ve daha az güç harcıyor.
Üçüncüsü rapoonuun driveri daha iyi.
Hocam Air veya pro arasında fark var mı peki? Bu arada Mchose eledim. Veya başka alternatif

Ben gg de olanı pro max zannetmiştim çok pardon
Gg de 52840 diye gösteriliyor ayrıca
Hocam gg, kendi sitelerinden alıp kopyala yapıştır yapıyor açıklamaları. O açıklamada söylemek istediği pro ve pro max modelinde nordic var, ultra modeli realtek ile güçlendirilmiştir tarzı bir şey diyor. Kendi sitesinde yazanı ekleyim.

1743086393097.png

Son düzenleme:
Hocam gg kendi sitelerinden alıp kopyala yapıştır yapıyor açıklamaları. O açıklamada söylemek istediği pro ve pro max modelinde nordic var, ultra modeli realtek ile güçlendirilmiştir tarzı bir şey diyor. Kendi sitesinde yazanı ekleyim.

Alıntıyı görüntüle
Anladım rapoo da hangi mcu mevcut ondada belli mi rationals Keys in garantisini emin olsam a5 pro max orada mevcut

Bana garip gelen şu, pro ve pro max modelinde nordic varken buna realtek kullanmaları garip geldi. O mantıkta bakarsak realtekin kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bana garip gelen şu, pro ve pro max modelinde nordic varken buna realtek kullanmaları garip geldi. O mantıkta bakarsak realtekin kötü olduğunu düşünmüyorum.
Nordic bu işin ehli ama orda bi dandiklik yapmış mchose

Anladım rapoo da hangi mcu mevcut ondada belli mi rationals Keys in garantisini emin olsam a5 pro max orada mevcut
Onda da realtek var. Başka bir forumda alan arkadaş vardı, testlerini falan yaptık ve bir sorun çıkmadı. Hatta bir ara baya araştırmıştım rapoo airi. Çok fazla bilgi bulamayınca chatgpt ye sordum. Eğer chatgpt farklı bir model realtek mcu ile karıştırmadıysa Airdaki realtek mcu Nordic 52833 den iyiydi.

Onda da realtek var. Başka bir forumda alan arkadaş vardı, testlerini falan yaptık ve bir sorun çıkmadı. Hatta bir ara baya araştırmıştım rapoo airi. Çok fazla bilgi bulamayınca chatgpt ye sordum. Eğer chatgpt farklı bir model realtek mcu ile karıştırmadıysa Airdaki realtek mcu Nordic 52833 den iyiydi.
Valla şu zenith pro felan olsa a5 pro max i daha güvenilir bi satıcısı olsa ugraşmayacagız böyle şeylerle

Mcu su belli olmayan bir mouse almak kumar gibidir mchose da nordic belli en azından neye göre iyi
Mcusu belli olmayan dediğin şirket büyük ses çipleri falan üretiyor :D. Ayrıca sabit 8K hz verebiliyor rapoo vt9air'deki realtek tabii mchosede'ki model olmayabilir büyük ihtimal de öyle değildir model falan paylaşmamışlar. Okumadan nordic demişsin :D.

Geri