Neler Yeni

2000 C200 Kompressor alınır mı ?

Maethril_

80+ Bronze
Alırken alırsın da satarken zor sarılır bence ve parçaları bununda pahalı ama güzel araba sanırım. Alfalara güzel deniyor ama satarken baya zor satılıyormuş duyumlarım. Böyle şeyler almak istiyorsan uzun süre binmen lazım ve çok temiz bulmak lazım satma dersin olmayacak
Universite süresince 4,5 yıl kullanacağım sonrasında zaten bir şekilde ölü fiyattan satarım her mala alıcı bulunur diye düşünüyorum. Düşük km leri de çok pahalı. Mesela 139k km c200 kompressor mu 150k km 159 mu aynı fiyattan düşünürsek.
Buda aklımı çeliyor bütçe zorlamaya değer mi ?https://shbd.io/s/YXAbJQmc

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Şimdi şöyle ki bence bu araba alınabilir. Kullanımı yeni b sınıfı arabalardan daha konforludur. Parça ve malzeme kalitesi üst düzeydir. Ancak, pek gençlere hitap eden bir araba değil şekil itibariyle. Eğer beğeniyorsan ve ilanda anlatıldığı gibi orijinal kmdeyse, sorunsuzsa, kazasızsa alınabilir.

Evet çok yakar, evet parçası pahalı olabilir, evet satarken zor olabilir ama kullanırlen keyifli ve konforlu bir arabadır.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Universite süresince 4,5 yıl kullanacağım sonrasında zaten bir şekilde ölü fiyattan satarım her mala alıcı bulunur diye düşünüyorum. Düşük km leri de çok pahalı. Mesela 139k km c200 kompressor mu 150k km 159 mu aynı fiyattan düşünürsek.
Buda aklımı çeliyor bütçe zorlamaya değer mi ?https://shbd.io/s/YXAbJQmc
Bence bu audi temizse en mantıklısı bu attıkların arasından. Attığın mercedes genç işi değil yani eski kasalara 40 50 yaş insanlar biniyor. Belki coupe olanlar olanilir. Ama bu audi daha mantıklı gibi temizse

Maethril_

80+ Bronze
Bence bu audi temizse en mantıklısı bu attıkların arasından. Attığın mercedes genç işi değil yani eski kasalara 40 50 yaş insanlar biniyor. Belki coupe olanlar olanilir. Ama bu audi daha mantıklı gibi temizse
Kimin bindiği beni pek ilgilendirmiyor hocam dediğiniz gibi gençlere hitap etmesede bana ediyor. Sürmeye, trafiğe alışmak için biraz bu tür arabalara bakıyordum. Ama çevrem özellikle ailem alıcaksın 1 yıl sonra sanayiden çıkamayacaksın zaten 50-100k km sen bineceksin elinde kalır diyorlar. Bütçeyi arttırıp 2021-2023 model arabalara bakmaya başladım herkese yardımları ve fikirleri için teşekkür ediyorum.

Top Bottom