Attack shark r1 900₺ sıfır yakında var
Ziyou Lang M96 1100₺ sıfır
Alınır mı bunlar önerileriniz var mı?
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Switchleri değiştirebilirsin, Hot Swappable. Ok tuşları da var. Arkadaşın attığı klavye kadar iyi bir klavye bulamazsın bu fiyata, çok iyi bir klavye fiyatına göre. Almazsan pişman olursun.Hacı bluedan nefret ediyorum. Daha sessiz numlock f tuşları falan olan bir klavye lazım ya da %80 falan oklar olsun bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse nasıl güzel mi attack shark?
Hocam değiştirebilirimde o da ekstra para. Onun dışında bütçem 2000 tl sadece klavye değil. Başlıktaki gibi klavye ve mouse.Switchleri değiştirebilirsin, Hot Swappable. Ok tuşları da var. Arkadaşın attığı klavye kadar iyi bir klavye bulamazsın bu fiyata, çok iyi bir klavye fiyatına göre. Almazsan pişman olursun.
hocam bu klavyenin programı varmı ayar yapabileceğimizDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
m96 kullandım gayet güzel sessiz klavyeAttack shark r1 900₺ sıfır yakında var
Ziyou Lang M96 1100₺ sıfır
Alınır mı bunlar önerileriniz var mı?
Evet var renk makro ayarları vesayre yapabılıyorsunuz fakat ben sadece kablolu modda değiştirebiliyorum ayarları 2.4g kablosuz moda geçincede kaydoluyor fakat direk 2.4g ile driver klavyeyi görmüyor.hocam bu klavyenin programı varmı ayar yapabileceğimiz
m96 switchlimi membranmım96 kullandım gayet güzel sessiz klavye
o klavye membran dostum o kadar para verilmez.Kesin alacağım hocam. Mouse işini de bıraktım. Razer var zaten şu an boşver dedi kardeşim. Banada mantıklı geldi.
membranm96 switchlimi membranmı
ozamansa bu paraya degmez aslao klavye membran dostum o kadar para verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
membran
Evet var renk makro ayarları vesayre yapabılıyorsunuz fakat ben sadece kablolu modda değiştirebiliyorum ayarları 2.4g kablosuz moda geçincede kaydoluyor fakat direk 2.4g ile driver klavyeyi görmüyor.ozamansa bu paraya degmez asla