Neler Yeni

Yardım 2000₺ Klavye Önerisi

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Bütçe
2000
Selamlar, geçen haftalarda Hp Omen 6YW75AA aldım, ancak RGB'sinin sadece kırmızı ışık olması sebebiyle iade etmeyi düşünüyorum. Yine bu bütçede, kaliteli switchlere sahip mekanik bir klavye arıyorum. Switch rengi ve TKL olup olmaması pek önemli değil, kaliteli ve uzun ömürlü olsun yeter.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
Selamlar, geçen haftalarda Hp Omen 6YW75AA aldım, ancak RGB'sinin sadece kırmızı ışık olması sebebiyle iade etmeyi düşünüyorum. Yine bu bütçede, kaliteli switchlere sahip mekanik bir klavye arıyorum. Switch rengi ve TKL olup olmaması pek önemli değil, kaliteli ve uzun ömürlü olsun yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

YouTube videosunu izleyebilirsin ,

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YouTube videosunu izleyebilirsin ,
Bu nasıldır?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
Kendim kullanıyorum çok memnunum asusun özel optik Switch leri var bunda ve sesi de çok güzel, yüksek çıkmıyor, suya toza dayanıklı, herkese bu fiyatta bunu öneriyorum malzeme kalitesi de güzel metal altı ağır bir klavye

Kendim kullanıyorum çok memnunum asusun özel optik Switch leri var bunda ve sesi de çok güzel, yüksek çıkmıyor, suya toza dayanıklı, herkese bu fiyatta bunu öneriyorum malzeme kalitesi de güzel metal altı ağır bir klavye
Pardon Xpg atmışsın Asus daha iyi ama fiyat için oda tercih edilebilir

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pardon Xpg atmışsın Asus daha iyi ama fiyat için oda tercih edilebilir
Bu da dikkatimi çekti.

Top Bottom