8bitdo ultimate 2cFifa için 2000 bandında gamepad arıyorum gale hall fanatech shotter III atk battle axe bu üç kontrolcü arasında kaldım gale hall diğerlerine göre biraz daha pahalı sizce hangisi veya bu fiyata daha iyisi var mı
Hocam selam, n11 üzerinden ürünü satın almak istediğimde ürün yurtdışından gönderilecektir ve tahmini varış süresi 15 iş günü olarak belirtilmiş. Bu süre normal bir şey mi ?GameSir Nova 2 Lite
Hocam selam, n11 üzerinden ürünü satın almak istediğimde ürün yurtdışından gönderilecektir ve tahmini varış süresi 15 iş günü olarak belirtilmiş. Bu süre normal bir şey mi ?
Varış süresi yine 15 gün o zaman. Daha kısa sürede getiren bir satıcı var mı? Açıkçası 2-4 gün içinde teslim alabileceğim bir modele yönelebilirim. Bu model haricinde hangi gamepad alınabilir?Satıcılar büyük ihtimalle yurt dışından Türkiye’ye dropshipping yapıyor, çünkü üç farklı hesap var ve hepsinin puanlaması ile yorumu yok yeni açılmış hesaplar. Üründe sorun çıkacağını sanmam ama garanti süreci nasıl işler, orasını bilemiyorum. Bu yüzden daha bilindik ve güvenilir satıcılara bakmanızı öneririm.
https://www.gizala.com.tr/gamesir-n...ndows-pc-steam-deck-android-ios-urun8166.html buradan alabilirsin 2099 TL'yeVarış süresi yine 15 gün o zaman. Daha kısa sürede getiren bir satıcı var mı? Açıkçası 2-4 gün içinde teslim alabileceğim bir modele yönelebilirim. Bu model haricinde hangi gamepad alınabilir?