Yardım 8 bitdo ultimate C2 mi gamesir nova lite 2 mi

Güzel hocam 😀 hayırlı olsun güle güle kullanın alırsam Amazon çok güven veriyor duruma göre sipariş vericem yakında mağaza yok ama sorun değil denemrk gerek akşam veririm 2 gamrpadden birini şarj ne kadar gidiyor hocam
geldiği gibi şarja taktım bi 10 saat civarı falan kullanmışımdır herhalde emin değilima ama araya sınavlar girdi o yüzden kullanamadım şimdi daha yeni tekrar elime alacağım 1 ay boş yattı ama şarjı boş yatarken de tükenmemiş. Bende yeni aldım yani ama sınav gazisi olunca çok kullanamadım 😂. Çok sağolun hocam sizinkide şimdiden hayırlı olsun severek sıkıntısızcagüle güle kullanın sizde.

geldiği gibi şarja taktım bi 10 saat civarı falan kullanmışımdır herhalde emin değilima ama araya sınavlar girdi o yüzden kullanamadım şimdi daha yeni tekrar elime alacağım 1 ay boş yattı ama şarjı boş yatarken de tükenmemiş. Bende yeni aldım yani ama sınav gazisi olunca çok kullanamadım 😂. Çok sağolun hocam sizinkide şimdiden hayırlı olsun severek sıkıntısızcagüle güle kullanın sizde.
Sağolun var olun hocam evde duruken bol bol kullanırsınız artık 😁 okul başlamadan kullananilirsem bende iyi olacak iyi şarjı yeterlidir akşam veririm artik sağolun yardım ettiğiniz için teşekkür ederim

Geri