Yardım 8 bitdo ultimate C2 mi gamesir nova lite 2 mi

Güzel hocam 😀 hayırlı olsun güle güle kullanın alırsam Amazon çok güven veriyor duruma göre sipariş vericem yakında mağaza yok ama sorun değil denemrk gerek akşam veririm 2 gamrpadden birini şarj ne kadar gidiyor hocam
geldiği gibi şarja taktım bi 10 saat civarı falan kullanmışımdır herhalde emin değilima ama araya sınavlar girdi o yüzden kullanamadım şimdi daha yeni tekrar elime alacağım 1 ay boş yattı ama şarjı boş yatarken de tükenmemiş. Bende yeni aldım yani ama sınav gazisi olunca çok kullanamadım 😂. Çok sağolun hocam sizinkide şimdiden hayırlı olsun severek sıkıntısızcagüle güle kullanın sizde.

geldiği gibi şarja taktım bi 10 saat civarı falan kullanmışımdır herhalde emin değilima ama araya sınavlar girdi o yüzden kullanamadım şimdi daha yeni tekrar elime alacağım 1 ay boş yattı ama şarjı boş yatarken de tükenmemiş. Bende yeni aldım yani ama sınav gazisi olunca çok kullanamadım 😂. Çok sağolun hocam sizinkide şimdiden hayırlı olsun severek sıkıntısızcagüle güle kullanın sizde.
Sağolun var olun hocam evde duruken bol bol kullanırsınız artık 😁 okul başlamadan kullananilirsem bende iyi olacak iyi şarjı yeterlidir akşam veririm artik sağolun yardım ettiğiniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,684
Üyeler
187,958
Son üye
Lovqq
Geri