K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yemediğim için bilmiyorum ama sanırım mavi ekran gibi bir şey. Oyundan falan atıyorwattman ne beyler tam anlayamadım o olayı
Yemediğim için bilmiyorum ama sanırım mavi ekran gibi bir şey. Oyundan falan atıyorwattman ne beyler tam anlayamadım o olayı
Fh 4 oynuyorsa AMD almasınOynayacağı oyunlar kısıtlı zaten max fh4 cs oynar
Güç kesiyor tam verim alamazsınwattman ne beyler tam anlayamadım o olayı
Neden ?Fh 4 oynuyorsa AMD almasın
Çamur gibi görüntü veriyor fh4 de deneyimledimNeden ?
Dediğiniz gibi 1060 bu bütçede var ancak çoğu 3 gb buda zaten baya düşük vram 6 gb olmasına dikkat edicemPiyasaya baktım da GTX 1060 6GB Mantıklı duruyor. RX 580-590 iyi kartlar ama çok fazla sorunlusuna denk gelme ihtimalin yüksek. Biraz zorlarsan 2300-2500 arasına GTX 1660 vs bulunabilir.
Oyun oynarken bir anda takkk sistem reset atıyor. Rezalet bir durum bazı ayarlarla kartların çoğu düzeltilebiliyor. Bazı kartları ne yaparsan yap toparlayamıyorsunGüç kesiyor tam verim alamazsın
3 sakın alma RX 550 gibi oynarsın vallaDediğiniz gibi 1060 bu bütçede var ancak çoğu 3 gb buda zaten baya düşük vram 6 gb olmasına dikkat edicem
Sahibinden param güvende ile mi alicaksinDediğiniz gibi 1060 bu bütçede var ancak çoğu 3 gb buda zaten baya düşük vram 6 gb olmasına dikkat edicem
Bende bu sorun vardı Ekran kartına - değerde mhz girdim düzeldi deneyin düzeliyorOyun oynarken bir anda takkk sistem reset atıyor. Rezalet bir durum bazı ayarlarla kartların çoğu düzeltilebiliyor. Bazı kartları ne yaparsan yap toparlayamıyorsun
Oyun oynarken bir anda takkk sistem reset atıyor. Rezalet bir durum bazı ayarlarla kartların çoğu düzeltilebiliyor. Bazı kartları ne yaparsan yap toparlayamıyorsunwattman ne beyler tam anlayamadım o olayı
Evet param güvende ile alıcam yaşadığım şehir maraş pek mümkünatı yok elden3 sakın alma RX 550 gibi oynarsın valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahibinden param güvende ile mi alicaksin
Ben sana bakarım kartEvet param güvende ile alıcam yaşadığım şehir maraş pek mümkünatı yok elden