pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EywBen sana bakarım kart
EywBen sana bakarım kart
Rx 590'nın nvidia tarafındaki rakibi ne ?2.el rx590 aldım. Daha hiç wattman yemedim
Bence AMD ile nvida karşılaştırılmamalıRx 590'nın nvidia tarafındaki rakibi ne ?
1660 gibi bişey diye biliyorumRx 590'nın nvidia tarafındaki rakibi ne ?
Bütçemi fazla fazla aşıyor ama borç alırım sıkıntı değil güzel kart eywMesaj otomatik birleştirildi:
Bence AMD ile nvida karşılaştırılmamalı
Bencede çok doğru bi yere parmak bastın dostum nvidia pahalı ama driver ve yazılım açısından iyi , Amd ucuz ama yazılım taraflarında sıkıntısı varMesaj otomatik birleştirildi:
Bence AMD ile nvida karşılaştırılmamalı
AMD işlemcileri oyun perofrmansı açısından intelden çok daha iyi çoğu kanal bunu paylaşmaz ama bizzat deneyimledim AMD islemciler intellere göre çok daha iyi görüntü işliyor intel islemciler kenarları ve parçacık kalitelerini düzgün işleyemiyor oyunlar piksel piksel gibiBütçemi fazla fazla aşıyor ama borç alırım sıkıntı değil güzel kart eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede çok doğru bi yere parmak bastın dostum nvidia pahalı ama driver ve yazılım açısından iyi , Amd ucuz ama yazılım taraflarında sıkıntısı var
Ekran kartı BIOS çökmesi demek. 500 serisinde kudurtucu derecede fazla oluyor bu olay.wattman ne beyler tam anlayamadım o olayı
çok uzun süre 590 kullanmış biri olarak söylüyorum 500 serisi için güç kaynagı çok önemli rx 590 alıyor isen minimum bronze sertifikalı markalı bir 600w güç kaynagı bakKardeşim ağlıyo benim ekran kartım düşük diye bende bu bütçede ekran kartı arıyorum 2000 TL'ye rx 580 veya 590 mantıklı mı veya ne almalıyım