2k banda kulak üstü pek güzel yokta wraithesport ta kulak içiler var onlara bakabilirsinBaşlıkta da belirtmiş olduğum üzere hikayeli oyunlar için kulaklık arıyorum. FPS ile alakam yok. Bu bütçe bandında hikayeli oyunlar için en iyi tercih sizce ne olur? Teşekkürler.
nasıl yok adam fps oynamicam demiş2k banda kulak üstü pek güzel yokta wraithesport ta kulak içiler var onlara bakabilirsin
Evet, ses kasmak falan önemli değil. Oyunun ve hikayenin içine dalmakla ilgileniyorum daha çok.nasıl yok adam fps oynamicam demiş
kablolu veya kablosuz kulak içi veya kulaküstü hangisini tercih edersiniz?(ben kulakiçi pc için önermem)Evet, ses kasmak falan önemli değil. Oyunun ve hikayenin içine dalmakla ilgileniyorum daha çok.
Kulak üstü hocam.kablolu veya kablosuz kulak içi veya kulaküstü hangisini tercih edersiniz?(ben kulakiçi pc için önermem)
kaliteli değiller o fiyat bandıda ki ürünlerin 5 tane civarı kullandım razer, rampage, gamepower, falannasıl yok adam fps oynamicam demiş
kaliteli değiller o fiyat bandıda ki ürünlerin 5 tane civarı kullandım razer, rampage, gamepower, falan
bende bundan vardı sattım çok kötü tizleriRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
uzun kullanımda kulak içi kullanan görmedim +adamın tercihine bağlı birYanlış bilginiz var kulak içi her zaman net ses verir yani hikayeli fps fark etmez sesten keyif alırsınız çünkü notoları kuvvetlidir.
kullananlar gayet memnun kalmışbende bundan vardı sattım çok kötü tizleri
kaliteli değiller o fiyat bandıda ki ürünlerin 5 tane civarı kullandım razer, rampage, gamepower, falan