Neler Yeni

Öneri 2000 TL bütçe bandında hikayeli oyunlar için PC kulaklık önerisi.

Coressa

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
2000
Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere hikayeli oyunlar için kulaklık arıyorum. FPS ile alakam yok. Bu bütçe bandında hikayeli oyunlar için en iyi tercih sizce ne olur? Teşekkürler.

Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere hikayeli oyunlar için kulaklık arıyorum. FPS ile alakam yok. Bu bütçe bandında hikayeli oyunlar için en iyi tercih sizce ne olur? Teşekkürler.
2k banda kulak üstü pek güzel yokta wraithesport ta kulak içiler var onlara bakabilirsin

Evet, ses kasmak falan önemli değil. Oyunun ve hikayenin içine dalmakla ilgileniyorum daha çok.
kablolu veya kablosuz kulak içi veya kulaküstü hangisini tercih edersiniz?(ben kulakiçi pc için önermem)

kaliteli değiller o fiyat bandıda ki ürünlerin 5 tane civarı kullandım razer, rampage, gamepower, falan

Yanlış bilginiz var kulak içi her zaman net ses verir yani hikayeli fps fark etmez sesten keyif alırsınız çünkü notoları kuvvetlidir.

bende bundan vardı sattım çok kötü tizleri

Yanlış bilginiz var kulak içi her zaman net ses verir yani hikayeli fps fark etmez sesten keyif alırsınız çünkü notoları kuvvetlidir.
uzun kullanımda kulak içi kullanan görmedim +adamın tercihine bağlı bir
şey bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bundan vardı sattım çok kötü tizleri
kullananlar gayet memnun kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steelseries nova 1 de olabilir hocam
kaliteli değiller o fiyat bandıda ki ürünlerin 5 tane civarı kullandım razer, rampage, gamepower, falan

Razer Blackshark V2 X önerir misiniz? Ayrıca anakartım Gigabyte A520M-K V2 ses yoncası kulaklığı besler mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,883
Üyeler
173,088
Son üye
bilgisayarsatilik
Geri