Utku Atakan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Utku Atakan Kuru
2000 Tl bütçem var. Aklımda birkaç tane mouse var onları. Genel olarak claw ve palm arası tutuyorum ama claw'a daha yakın bir tutuş sergiliyorum. Elim enine 20 boyuna 9 cm.
zorlayabilirsem bu:
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse
evet benim seçtiklerim bunlar sizler de tavsiyeleriniz varsa önerebilirsiniz.
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
zorlayabilirsem bu:
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
wraithesports.com
evet benim seçtiklerim bunlar sizler de tavsiyeleriniz varsa önerebilirsiniz.