sinanobali
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Bütçem max 2000 TL. Nasıl bir klavye alacağım hakkında çok bir fikir belirlemedim. Önerilere açığım.
G513 miss gibi olur.Çok abartmışsınız hocam, bana sorarsanız 2k çok gereksiz bir fiyat klavye için.
Çok abartmışsınız hocam, bana sorarsanız 2k çok gereksiz bir fiyat klavye için.
+1234567892000 TL klavyeye vermek akıl işi değil 500 600 TL ye en kalitelilerinden alınır git 2. El bir rx 580 rx 590 al.![]()
m.n11.com
Çok abartmışsınız hocam, bana sorarsanız 2k çok gereksiz bir fiyat klavye için.
Max dedim zaten hocam. İlla 2000 TL olacak diye bir şey yok.2000 TL klavyeye vermek akıl işi değil 500 600 TL ye en kalitelilerinden alınır git 2. El bir rx 580 rx 590 al.![]()
Hangi parçayı yükseltsin la adam daha. 5900x 3090 alıyor. Daha ne yapsın?????????Şaka bir yana bunu öneririm fakat yine de gereksiz buluyorum onun yerine kasadaki parçaları yada monitörü yükseltin.Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
G513 alıp geçin o zaman, detaylı bilgiyi @Tost Kayaoğlu versin.Max dedim zaten hocam. İlla 2000 TL olacak diye bir şey yok.![]()
Apex Pro düşünmüştüm bende hocam.Şaka bir yana bunu öneririm fakat yine de gereksiz buluyorum onun yerine kasadaki parçaları yada monitörü yükseltin.Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com