Cyclone 2 için bütçeniz varsa almanız daha iyi olur ama alamazsınız da 8bitdo 2c de uzun süre işinizi görürGameSir Cyclone 2 mi yoksa 8bit do2c mi sizce
daha rahat güzel hissettiriyor klavye hiç rahat gelmiyorneden game pad tercih ediliyor hep futbol için ben klavyeden oynamayı seviyorum nedense![]()
cyclone 2 almayı düşünüyom bütçem varda ama sanki 8bitdo 2c ondan daha iyi gibiCyclone 2 için bütçeniz varsa almanız daha iyi olur ama alamazsınız da 8bitdo 2c de uzun süre işinizi görür
cyclone 2 almayı düşünüyom bütçem varda ama sanki 8bitdo 2c ondan daha iyi gibiCyclone 2 için bütçeniz varsa almanız daha iyi olur ama alamazsınız da 8bitdo 2c de uzun süre işinizi görür
Özellik anlamında cyclone 2 çok daha iyi bir kol ama para tasarruf etmek isterim derseniz de 8bitdo 2c kötü bir kol değil gene. Ama tüm özelliklerini karşılaştırırsanız gamesirin daha iyi olduğunu görebilirsin tetik kilidinden tutun şarj standına ve uygulama aracılığıyla özelleştirmelerine kadar bir sürü yönden daha üstüncyclone 2 almayı düşünüyom bütçem varda ama sanki 8bitdo 2c ondan daha iyi gibi
anladım teşekkürlerÖzellik anlamında cyclone 2 çok daha iyi bir kol ama para tasarruf etmek isterim derseniz de 8bitdo 2c kötü bir kol değil gene. Ama tüm özelliklerini karşılaştırırsanız gamesirin daha iyi olduğunu görebilirsin tetik kilidinden tutun şarj standına ve uygulama aracılığıyla özelleştirmelerine kadar bir sürü yönden daha üstün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tmr joystickler de dahil bu özelliklere