Zd clasic legendNeredeyse hic gamepad deneyimim yok 2000tl civarlarında gamepad arıyorum
Thunderobot g30s teNeredeyse hic gamepad deneyimim yok 2000tl civarlarında gamepad arıyorum
g30 s te öneririm gayet kaliteliTHUNDEROBOT G30S
Claw's Tactical Combat
Gamepower Force
hangisini almak daha mantıklı
bütce arttı 3000 Tl
milattan kalma kolu niye öneriyorsun hocamlogitech
yılların gamepadi, malzeme olarak bence kaliteli.
bende 2 tane var herhangi bir sorunu yok.
kendisini kanıtlamış bir ürün olduğunu düşünüyorum.
kendim kullanıyorum memnunum![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
al geç
hocam wraithin iade politikasında kutusu acılan ürünü geri almıyor kutuyu acmadan nasıl calışıp calışmadığını anlayacağızmilattan kalma kolu niye öneriyorsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendim kullanıyorum memnunum
Kutusunu açarken video çek herhangi bir sorunda iletirsin zaten değiştirmek zorunda kalırlarhocam wraithin iade politikasında kutusu acılan ürünü geri almıyor kutuyu acmadan nasıl calışıp calışmadığını anlayacağız
imkanı yok aşman şart videoya çekersin kırık falan çıkarsa kanıtın olurhocam wraithin iade politikasında kutusu acılan ürünü geri almıyor kutuyu acmadan nasıl calışıp calışmadığını anlayacağız