Yardım 2000 TL Mouse önerisi

dongle ı var zaten bt de olması lazım
paramla rezil oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle takmadan çalışmıyormuş bu

ya o saçma kocaman donglı takcam ya da kablo ile kullancam
cidden rezillik

bu iade edilebilir mi?

veya internetten usb dongle alıp bununla eşleştirebiliyorsam onu yapayım. Ben sanıyordum ki sadece 8000hz için dongle kullancam diğer hızlarda kablosuz kullancam.

paramla rezil oldum

dongle takmadan çalışmıyormuş bu

ya o saçma kocaman donglı takcam ya da kablo ile kullancam
cidden rezillik

bu iade edilebilir mi?

veya internetten usb dongle alıp bununla eşleştirebiliyorsam onu yapayım. Ben sanıyordum ki sadece 8000hz için dongle kullancam diğer hızlarda kablosuz kullancam.
Zaten kablosuz kullanıyorsun ?

Zaten kablosuz kullanıyorsun ?
laptop kullanıcısıyım ve bu donglı kablo ile bağlayıp sadece mouseyi kablosuz kullanmak bana hiç de mantıklı gelmiyor ve benim için kabloludan farksız olmuş oluyor. çalışma masam yok ve laptop sabit durmuyor sağa sola taşıyorum

laptop kullanıcısıyım ve bu donglı kablo ile bağlayıp sadece mouseyi kablosuz kullanmak bana hiç de mantıklı gelmiyor ve benim için kabloludan farksız olmuş oluyor. çalışma masam yok ve laptop sabit durmuyor sağa sola taşıyorum
Öyle yazsaydın o zaman da pilli veya Bluetooth birşeyler önerselerdi. O çok sevdiğin Razerın da üst segmet mouseları böyle. İade edebiliyorsan et ne almak istiyorsan al. Dongle olmadan Bluetooth ile 1k üstü alamayacaksın zaten.

Öyle yazsaydın o zaman da pilli veya Bluetooth birşeyler önerselerdi. O çok sevdiğin Razerın da üst segmet mouseları böyle. İade edebiliyorsan et ne almak istiyorsan al. Dongle olmadan Bluetooth ile 1k üstü alamayacaksın zaten.
ben mouse hakkında bilgi sahibi değilim donglın bile ne olduğunu yeni öğrendim ben sandım ki bu dongılı sadece 8000hz için kullancam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri