yurtdisina okey misjn ?Küçük veya pilli mouselar dışında her öneriye açığım
Neyi riske atcan kiYok knk riske atamam
tamamdir iyzico parolapara vb. kampanyalari kullandin mi 18 yas altimisin ustumusun ? onlarla ucuza gelicek modeller varYok knk riske atamam
Yok hiç kullanmadım 22 yaşındayım alırımtamamdir iyzico parolapara vb. kampanyalari kullandin mi 18 yas altimisin ustumusun ? onlarla ucuza gelicek modeller var
Aile evindeyim mouseum yok 2-3 gün içinde gelmesi lazımNeyi riske atcan ki
2700 civarı bunlar biraz aşar beniscyrox v6 ya da v8 tutuşuna bağlı hafif mouselar
Yok hiç kullanmadım 22 yaşındayım alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aile evindeyim mouseum yok 2-3 gün içinde gelmesi lazım
Palmda tutuyom da ben bu iki uygulamayı beraber mi kullanabiliyorum sadece birini miclawsa tutuşunuz bu![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
palmsa da bu![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
(iyzico ilk alışveriş 500tl öder , parolapara 400tl öder)
Dur nasıl yapacağımı çözüp alacam bunu inşiyzico ilk siparis ten 500 tl indirim![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
iyzico gamiggen %5 cashback 135 tl indirim
parolapara ilk siparis 400 tl indirim
1035 tl kâr oluyor
1665 tl ye gelir
he ben cashbackle kampanyalarla ugrasmak istemiyorum dersen baska atayim
Hayırlı olsun simdidenPalmda tutuyom da ben bu iki uygulamayı beraber mi kullanabiliyorum sadece birini mi
Dur nasıl yapacağımı çözüp alacam bunu inş
parolapara hesabı açıp parayı oraya atıyorsun 2700tlyi sonra gidip iyzicoya kaydediyorsan iyzico ilk alışveriş kampanyasına da katılPalmda tutuyom da ben bu iki uygulamayı beraber mi kullanabiliyorum sadece birini mi
Dur nasıl yapacağımı çözüp alacam bunu inş
parolaparada hesabı onaylamak zorunlu mu çekim içinparolapara hesabı açıp parayı oraya atıyorsun 2700tlyi sonra gidip iyzicoya kaydediyorsan iyzico ilk alışveriş kampanyasına da katıl
ödeme ekranında iyzico ile ödeyi seçip parolpara kartını seçiceksin ödedikten sonra cashbackler yatar