Neler Yeni

2000 TL para ile ios mu android mi alırsınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Selçuk Türkdemir
kullanışlık arıyosan androidden şaşma fakat sağlamlık arıyosanda iostan şaşma.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Merhabalar 2000 TL param var +500 daha koyabilirim sonra ki ayda siz olsanız ios mu android mi tercih ederdiniz çok arada kaldım yakınımda ios kullananlar çok memnun olduklarını fakat hafıza sorunu olduklarını söylüyorlar kamera ve işlemci olarak hiç sıkıntı çekmediklerini söylüyorlar. Benim için de işlemci ve kamera (video çekimi de yapabilirim) önemli. Çok arada f/p telefonlar çok cazip geliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kesinlikle android nedenmi 2000tl ye alacağın ios telefonlar günümüzden tasarım ve donanım olarak çok uzak ve yavaşlamaya yüz tutmuş telefonlar ön kamera kesinlikle vasat olacaktır bence yeni nesi f/p güncellikten ödün vermeyen telefonlar alın derim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Düşük bütçede bakıyorsak kesinlikle Android. Çünkü Apple biraz pahalı ve bu sebeple çok eski telefonları düşük segment. Ama Android telefonlar hala her segmentte çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Apple'ın güncellemelerinin eski telefonlarının performansını düşürdüğüne dair iddialar da var o yüzden riske girmeden o bütçede detaylı bir araştırma ve piyasayı takip ederek iyi bir Android cihaz alabilirsin dostum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Merhabalar 2000 TL param var +500 daha koyabilirim sonra ki ayda siz olsanız ios mu android mi tercih ederdiniz çok arada kaldım yakınımda ios kullananlar çok memnun olduklarını fakat hafıza sorunu olduklarını söylüyorlar kamera ve işlemci olarak hiç sıkıntı çekmediklerini söylüyorlar. Benim için de işlemci ve kamera (video çekimi de yapabilirim) önemli. Çok arada f/p telefonlar çok cazip geliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
android alınır

nuqex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Nurettin
Hocam gerçekten iosdan şasmamani öneririm. Andorid cihazlar ileriye dönük olarak baktığımızda bile her yil ciddi bir fiyati düşmektedir. Ama Iphone 7 , iPhone 6SPlus senin icin cok ideal olacaktir. Hele ki , Xioami kesinlikle önermem :)

ekomtiki

80+
Hocam gerçekten iosdan şasmamani öneririm. Andorid cihazlar ileriye dönük olarak baktığımızda bile her yil ciddi bir fiyati düşmektedir. Ama Iphone 7 , iPhone 6SPlus senin icin cok ideal olacaktir. Hele ki , Xioami kesinlikle önermem :)
"Xioami kesinlikle önermem" demişsiniz

sebebini öğrenebilir miyim hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,072
Üyeler
166,688