SelcukTrkdmr61
80+
Dahası
kullanışlık arıyosan androidden şaşma fakat sağlamlık arıyosanda iostan şaşma.
Bir ara 1800 TL ye düşmüştü. Ancak dolar bu şekildeyken 2000 TL'ye bulmak mümkün değil2000 tl note 8 pro varsa kendimi 4.kattan atardım.
kesinlikle android nedenmi 2000tl ye alacağın ios telefonlar günümüzden tasarım ve donanım olarak çok uzak ve yavaşlamaya yüz tutmuş telefonlar ön kamera kesinlikle vasat olacaktır bence yeni nesi f/p güncellikten ödün vermeyen telefonlar alın derimMerhabalar 2000 TL param var +500 daha koyabilirim sonra ki ayda siz olsanız ios mu android mi tercih ederdiniz çok arada kaldım yakınımda ios kullananlar çok memnun olduklarını fakat hafıza sorunu olduklarını söylüyorlar kamera ve işlemci olarak hiç sıkıntı çekmediklerini söylüyorlar. Benim için de işlemci ve kamera (video çekimi de yapabilirim) önemli. Çok arada f/p telefonlar çok cazip geliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ne ara 1800 oldu?Bir ara 1800 TL ye düşmüştü. Ancak dolar bu şekildeyken 2000 TL'ye bulmak mümkün değil
android alınırMerhabalar 2000 TL param var +500 daha koyabilirim sonra ki ayda siz olsanız ios mu android mi tercih ederdiniz çok arada kaldım yakınımda ios kullananlar çok memnun olduklarını fakat hafıza sorunu olduklarını söylüyorlar kamera ve işlemci olarak hiç sıkıntı çekmediklerini söylüyorlar. Benim için de işlemci ve kamera (video çekimi de yapabilirim) önemli. Çok arada f/p telefonlar çok cazip geliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tam tarihini hatırlamıyorum maalesef ancak ilk çıktığı zamandan bir süre sonraydı sanırım.Ne ara 1800 oldu?
"Xioami kesinlikle önermem" demişsinizHocam gerçekten iosdan şasmamani öneririm. Andorid cihazlar ileriye dönük olarak baktığımızda bile her yil ciddi bir fiyati düşmektedir. Ama Iphone 7 , iPhone 6SPlus senin icin cok ideal olacaktir. Hele ki , Xioami kesinlikle önermem