Mining yapılmadığından eminsen rahat rahat alabilirsinlink yok arkadaşımdan alıcam
Mining yapılmadığından eminsen rahat rahat alabilirsinlink yok arkadaşımdan alıcam
Biliyorum ileride update yapacağimO işlemci o ekran kartını beslemez
Ekran kartı ssdler ve fanlar kalsın diğerlerini satıp değiştir birde toplam bütçeni söyleyebilirmisinGeri kalanı
Rx 590
i5 2400s
H61 anakart
4 tane rainbow fan
8 gb 1600 mhz ram
2 tane ssd
Geri kalanı
Rx 590
i5 2400s
H61 anakart
4 tane rainbow fan
8 gb 1600 mhz ram
2 tane ssd
Hocam 3000tlden başlıyor nasıl 1700 1800düBiraz daha indirim istenebilir ama fena değil fiyat 1700-1800 idi piyasası.
Fark etmez. Fiyat oiyi daha kötü ekran kartı almaya değmez.Yetmesine yeterde sen o işlemci ile o ekran kartını verimli kullanamassın, senin işlemci maks GTX 1650 falan besler.
Hocam bütün bütçemle o ekran kartını aldım. Ucuza bulduğum için kaçırmak istemedim elimde fırınlanmış r7 265 var onu kaça satarım?Ekran kartı ssdler ve fanlar kalsın diğerlerini satıp değiştir birde toplam bütçeni söyleyebilirmisin
yetebilmesi lazim ama islemcininde kac W oldugu onemli. mesela ben de imza da olan sistem var 500w zalman psu ile problemsiz kullaniyorum.Hocam 500 watt var yetmezmi ? Zalman psu
İyi yapmışsın yakın zamanda bütçeni arttırmaya çalış b450m anakartla r5 5500 veya r5 5600 sisteme geçHocam bütün bütçemle o ekran kartını aldım. Ucuza bulduğum için kaçırmak istemedim elimde fırınlanmış r7 265 var onu kaça satarım?
Onu sat paranın birazı ile +8gb daha ram al. 16gb daha iyi olur bu sisteme.Hocam bütün bütçemle o ekran kartını aldım. Ucuza bulduğum için kaçırmak istemedim elimde fırınlanmış r7 265 var onu kaça satarım?
İşlemci 65 watt. Çekiyoryetebilmesi lazim ama islemcininde kac W oldugu onemli. mesela ben de imza da olan sistem var 500w zalman psu ile problemsiz kullaniyorum.
O kartların miladı geçti 1660 süper var 3000 especial edition modeli 8 gb shappirenin nitro olanı 2000 TL adam diyor sadece warzone ve pupg oynandı sizce almalı mıyım ? yeni sistem almış ve bu da boşta kalmış