2000 TL ye Alınabilecek En İyi Bilgisayar Nedir ?

sağolun hocam en azından işe yarar bir yanıt atmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fena değilmiş

Ya hocam hiç bir bakmadan direk dalga geçmekte ne bileyim yakıştırdığınızı yapın kendinize.
Hocam bence imkanınız varsa PC Hocası veya Donanım Arşivinin yaptığı sistemleri taksitle alın. Zarar etmezsiniz.

sağolun hocam en azından işe yarar bir yanıt atmışsınız.

bu fena değilmiş

Ya hocam hiç bir bakmadan direk dalga geçmekte ne bileyim yakıştırdığınızı yapın kendinize.
onlar da haklı ama hocam lüks bile değil ortalama bir lokantada ailecek yiyeceğiniz bir yemeğin bu fiyattan yüksek olma olasılığı çok fazla 2ktl 70 dolar bile yapmıyor

onlar da haklı ama hocam lüks bile değil ortalama bir lokantada ailecek yiyeceğiniz bir yemeğin bu fiyattan yüksek olma olasılığı çok fazla 2ktl 70 dolar bile yapmıyor
da hocam sadece sarı siteye girseler web açacak donanımlar çıkıyor hocam ben demiyorum ki oyun açsın vb. web e girsin yeter dedim tetris atan oldu.

da hocam sadece sarı siteye girseler web açacak donanımlar çıkıyor hocam ben demiyorum ki oyun açsın vb. web e girsin yeter dedim tetris atan oldu.
o attığımı bir düşünebilrsiniz nedense iyi gibi geldi fiyatı bana

Attığım sistem ile 720p'de GTA 5 'i 30 FPS oynayabilirsiniz sanırım hocam. İşlemciyi göremedim fakat ekran kartı ve ram kurtarıyor.

Geri