Neler Yeni

2000 TL'ye Kadar Monitör Önerebilir misiniz?

Aswedc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep Cebeci
Merhaba İyi Forumlar
Monitörüm bozuldu ve şu anda 2000 liram var. Hem oyun hem de ailece film falan izlerken kullanmak için güzel bir monitör önerebilir misiniz? Genelde fps oyunları ve lol oynuyorum. Film izlerken uzaktan ve farklı açılardan izlediğimiz için eski monitörüm kararma yapıyordu ve seyir zevkini bozuyordu bundan dolayı TN önermezseniz güzel olur.
Sistemim 1600Af RX580 4Gb 16Gb Ram

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba İyi Forumlar
Monitörüm bozuldu ve şu anda 2000 liram var. Hem oyun hem de ailece film falan izlerken kullanmak için güzel bir monitör önerebilir misiniz? Genelde fps oyunları ve lol oynuyorum. Film izlerken uzaktan ve farklı açılardan izlediğimiz için eski monitörüm kararma yapıyordu ve seyir zevkini bozuyordu bundan dolayı TN önermezseniz güzel olur.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Merhaba İyi Forumlar
https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ film falan izlemeye ıps daha iyi oluyor.
Ama oyun için dersen curved de seviyorsan bende kullanıyorum gayet memnunum va panel buda renkleri o kadar da kötü değil filmde izliyorum oyunda oynuyorum bunada bakabilirsin.
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vq-144hz-1ms-2xhdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/

Aswedc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AOC 24G2U öneririm.
Bunları aradım bu monitörün 27 inc olanı 2 gün önce 1858 tlydi var mı gelip alabilir miyim deidm var gelip alabilirsiniz dediler. Şişli'den Üsküdar'a kadar gittim depodan geliyo 2 saat sonra gel dediler tamam dedim gittim oyalandım bi yerlerde. 2 saat sonra tekrar mağazaya döndüm yanlış sipariş vermişiz şu anda elimizde yok dediler. Beni hem sinerji hem aocden soğuttular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ film falan izlemeye ıps daha iyi oluyor.
Ama oyun için dersen curved de seviyorsan bende kullanıyorum gayet memnunum va panel buda renkleri o kadar da kötü değil filmde izliyorum oyunda oynuyorum bunada bakabilirsin.
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vq-144hz-1ms-2xhdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/
VA'da nasıl oluyor uzaktan film video izlerken kararma oluşuyor mu?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag

Aswedc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Bunları aradım bu monitörün 27 inc olanı 2 gün önce 1858 tlydi var mı gelip alabilir miyim deidm var gelip alabilirsiniz dediler. Şişli'den Üsküdar'a kadar gittim depodan geliyo 2 saat sonra gel dediler tamam dedim gittim oyalandım bi yerlerde. 2 saat sonra tekrar mağazaya döndüm yanlış sipariş vermişiz şu anda elimizde yok dediler. Beni hem sinerji hem aocden soğuttular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

VA'da nasıl oluyor uzaktan film video izlerken kararma oluşuyor mu?
yok ben öyle bir şey yaşamıyorum nereden bakarsan bak görüntüyü alıyorum ama curved onu söyleyim düz ekran değil

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
27'' de FHD ekran sıkıntı yaratmıyor mu? Piksel bakımından.
Bro MSI farkı diyebilirim belki de mükemmel bir şey bu monitör 0 sıkıntı ben aşırı beğendim ya valla

Top Bottom