Öneri 20000 TL altı telefon önerisi

mertt12

80+
Reaksiyon skoru
1
20000 TL altı telefon önerir misiniz benim elimde ki seçenekler şuanda A55 ve Poco X6 Pro
X6 Pro performans açısından oyun açısından gerçekten iyi ama pil ve ısınma bakımından kafamda soru işaretleri var çünkü bazı forum ve şikayet var sayfalarında bu sorunlardan dolayı konu açılmış bende bu konulardan muzdarip olmamak için Poco X6 Pro gerçekten bu sorunları var mı yani 1-2 sene sonra pil ömrü biter mi şarjı hızlı gider mi sizce?
Oyunlarda PUBG de mesela A55 60 FPS rahat oynatıyor ama Poco X6 Pro 90 FPS e kadar çıkıyor ama kafamda soru işareti bırakan şey şu yukarıda bahsettiğim gibi fazla ısınma ve pil sorunu hızlı biter mi ve pil ömrü 1-2 senede biter mi?
Kamera bakımından da A55, Poco X6 Pro dan daha iyi, onun dışında diğer özelliklerde eşitler diyebilirim.
Sizce hangi telefonu almalıyım ve sadece bu iki telefon olmak zorunda değil başka bildiğiniz beğendiğiniz telefon varsa bu fiyat bandında bekliyorum.

x7 pro yada indirimde s24 fe yakala s24 fe fiyatı absürt şekilde ucuz cidden ucuz benim gözümde en az 28k dan başlaması gereken cihaz diğer markalara bakaraktan ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi son kullanıcı açısından . s24 fe teknik açıdan 120 fps i rahat çalıştırabilecek kadar güçlü ama gameplay testlerini izlemedim

S24 FE zorlayın. Onun harici Honor 200

X6 Pro'da bahsedilen bir ısınma ve pil ömrü konusu var, X7 Pro'da da olabilir; pil konusunda da '6k mAh olması' fazladan süre eklemiş gibi görünüyor sadece, X7 Pro'nun pili 5k mAh olsaymış yine yakın süreleri verebilirmiş. Honor 200'e bakılabilir lakin Honor'ların da termal eşiği daha düşük görünüyor, stabil performansı daha kısa süre verebilir. 20k altında Honor 200 iyi seçenektir lakin oyunun ne kadar oynandığı önemli. Samsung tarafını da oyun için seçmek pek mantıklı değil.

Son düzenleme:
20000 TL altı telefon önerir misiniz benim elimde ki seçenekler şuanda A55 ve Poco X6 Pro
X6 Pro performans açısından oyun açısından gerçekten iyi ama pil ve ısınma bakımından kafamda soru işaretleri var çünkü bazı forum ve şikayet var sayfalarında bu sorunlardan dolayı konu açılmış bende bu konulardan muzdarip olmamak için Poco X6 Pro gerçekten bu sorunları var mı yani 1-2 sene sonra pil ömrü biter mi şarjı hızlı gider mi sizce?
Oyunlarda PUBG de mesela A55 60 FPS rahat oynatıyor ama Poco X6 Pro 90 FPS e kadar çıkıyor ama kafamda soru işareti bırakan şey şu yukarıda bahsettiğim gibi fazla ısınma ve pil sorunu hızlı biter mi ve pil ömrü 1-2 senede biter mi?
Kamera bakımından da A55, Poco X6 Pro dan daha iyi, onun dışında diğer özelliklerde eşitler diyebilirim.
Sizce hangi telefonu almalıyım ve sadece bu iki telefon olmak zorunda değil başka bildiğiniz beğendiğiniz telefon varsa bu fiyat bandında bekliyorum.

19.909tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,740
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri