jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,263
arkadaş 2019-2020 senesinde kalmış normalde ''fanboy'' gibi gözükmek istemem ama nvidianın driverleri zamanında amd nin çektirdiğinden daha çok çektiriyor şu anda...Bu tarz kartlar mantıklı değil kart biraz eskidiğinde macun değişse bile hotspot 105leri görür ömrü kısa bunların. Soğutması iyi olan minning kartlar bile daha uzun ömürlü olur. Attığın linkteki gibi parça kalitesi ve soğutma kalitesi düşük kartlarda arkadaş çok şanslı olması gerek iyi bir silikonun denk gelmesi için. Kötü power supley kullanma ihtimalini saymıyorum bile. 1 yıl Sonra forumlarda dolaşır macun değiştirdim genede hotspot 105 derece normalmi diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide şunu unutmadan söyliyim sakın amd ekran kartı alma watman ve driver hatalarından gına gelir 2 defa yaptım bu hatayı alma sakın amd kart. 1 saat god of war oynamaya kalksan en az 1 defa hata verir amd.
0 kart için güzel fiyat açıkçası ve nitro+ en üst model.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com