Çözüldü✓ 20000 TL bütçeyle ekran kartı tavsiyesi

Bu tarz kartlar mantıklı değil kart biraz eskidiğinde macun değişse bile hotspot 105leri görür ömrü kısa bunların. Soğutması iyi olan minning kartlar bile daha uzun ömürlü olur. Attığın linkteki gibi parça kalitesi ve soğutma kalitesi düşük kartlarda arkadaş çok şanslı olması gerek iyi bir silikonun denk gelmesi için. Kötü power supley kullanma ihtimalini saymıyorum bile. 1 yıl Sonra forumlarda dolaşır macun değiştirdim genede hotspot 105 derece normalmi diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide şunu unutmadan söyliyim sakın amd ekran kartı alma watman ve driver hatalarından gına gelir 2 defa yaptım bu hatayı alma sakın amd kart. 1 saat god of war oynamaya kalksan en az 1 defa hata verir amd.
arkadaş 2019-2020 senesinde kalmış normalde ''fanboy'' gibi gözükmek istemem ama nvidianın driverleri zamanında amd nin çektirdiğinden daha çok çektiriyor şu anda...
0 kart için güzel fiyat açıkçası ve nitro+ en üst model.

arkadaş 2019-2020 senesinde kalmış normalde ''fanboy'' gibi gözükmek istemem ama nvidianın driverleri zamanında amd nin çektirdiğinden daha çok çektiriyor şu anda...

0 kart için güzel fiyat açıkçası ve nitro+ en üst model.
Param olsa direk sipariş edecem 🙃 .artık bayramdan sonra stok kalırsa sipariş geçerim

hangi model marka ekran kartı almamı önerirsin peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler önerin için bakacağım.
rtx 2000 serisi 2. el kart alma yorgun kartlardır. verdiğiniz bütceyle rtx 3070ti veya 3080ti bulabilirsiniz 3 fanlı modellerden al ancak ventus 3x modllerinden uzak dur. rtx 3070ti veya 3080ti bu kartlar minnig yapılsa bile max 1 yıl yapılmıştır çünkü minning kalktı sonrasında istesede yapamaz. amd kart alma sakın. hatalar haricinde fsr açmasan bile görüntüyü bulanık gösteriyor amd kartlar r9 380 kullandım rx 5600xt kullandım 2 sindede vardı bu sorunlar.

(Derler Derler Sponsorları Önemli!)

hepsi yanlış bilgi vermek için konu açmış sponsorlu eleman ve mod ekibi haklı.

Son düzenleme:
hocam 2. el piyasasına girmek istemiyorum şuan aklımda Nvidia 4060 Ti Gaming X modeli var onu almayı düşünüyorum amd ekran kartı daha öncesinde kullanmadım çevremdeki insanlarda kullanmıyor kötü olduğunu söylemiyorum ama insanın bildiğini yapması en azından içinin rahat olmasını sağlıyor o yüzden bu kartı tercih edeceğim gibi duruyor.

hocam 2. el piyasasına girmek istemiyorum şuan aklımda Nvidia 4060 Ti Gaming X modeli var onu almayı düşünüyorum amd ekran kartı daha öncesinde kullanmadım çevremdeki insanlarda kullanmıyor kötü olduğunu söylemiyorum ama insanın bildiğini yapması en azından içinin rahat olmasını sağlıyor o yüzden bu kartı tercih edeceğim gibi duruyor.
3 fanlı modellerden almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri