Bunu kullanıyorum trendyoldan 1890a aldım sadece ghosting var diğer türlü ışık sızması renklerde kötülük felan yokDostum bugün ekteki monitörü aldım detaylıca araştırdım yorumları VA panel olmasına rağmen fazla sorun yaşayan yok Samsung'un kendi va paneli olmasa almazdım 2 hafta önce 1979 TL di şuan 2079 hepsi burada üzerinden visa kartı ile alırsan 50 TL daha indirim olur.
Dostum bugün ekteki monitörü aldım detaylıca araştırdım yorumları VA panel olmasına rağmen fazla sorun yaşayan yok Samsung'un kendi va paneli olmasa almazdım 2 hafta önce 1979 TL di şuan 2079 hepsi burada üzerinden visa kartı ile alırsan 50 TL daha indirim olur.
sağolun ama biraz para koyup ips yada tn bakıcamBunu kullanıyorum trendyoldan 1890a aldım sadece ghosting var diğer türlü ışık sızması renklerde kötülük felan yok
Va panel zaten iyi değil miydiDostum bugün ekteki monitörü aldım detaylıca araştırdım yorumları VA panel olmasına rağmen fazla sorun yaşayan yok Samsung'un kendi va paneli olmasa almazdım 2 hafta önce 1979 TL di şuan 2079 hepsi burada üzerinden visa kartı ile alırsan 50 TL daha indirim olur.
VA da ghosting sorunu olabiliyor ips de de aynı şekilde tn panel 1 msler de yok bu sorun ancak çamur gibi renkler kullanmaktansa ghosting sorununu tercih ederimsağolun ama biraz para koyup ips yada tn bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Va panel zaten iyi değil miydi