2000₺ Gamepad önerisi

Bu bütçe tam GameSir Nova 2 Lite bütçesi, başkasını pek düşünme derim. Eğer yurt dışından alırım dersen, Whatgeek üzerinden 400 TL fazla verip GameSir Cyclone 2 alabilirsin. GameSir Nova 2 Lite alacaksanız rengini siyah alın, beyaz renginde kronik sorun olduğunu söylüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya 400 TL eklemeyi TR içinde yaparım dersen, Cyclone 2 kadar iyi olmasalar da GameSir Super Nova veya ATK Battle Axe Pro alabilirsin.

Bu bütçe tam GameSir Nova 2 Lite bütçesi, başkasını pek düşünme derim. Eğer yurt dışından alırım dersen, Whatgeek üzerinden 400 TL fazla verip GameSir Cyclone 2 alabilirsin. GameSir Nova 2 Lite alacaksanız rengini siyah alın, beyaz renginde kronik sorun olduğunu söylüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya 400 TL eklemeyi TR içinde yaparım dersen, Cyclone 2 kadar iyi olmasalar da GameSir Super Nova veya ATK Battle Axe Pro alabilirsin.
Yurtdışından getiremem hocam 30 dolar sınırı aşacağı için veya kafalarına göre gümrükte bırakabilecekleri için tercih etmiyorum. Tr içinde olanın linki var mı ve GameSir Nova 2 Lite Cyclone 2 ve super nova aralarında ki farklar nedir hangisi daha iyidir ?

Yurtdışından getiremem hocam 30 dolar sınırı aşacağı için veya kafalarına göre gümrükte bırakabilecekleri için tercih etmiyorum. Tr içinde olanın linki var mı ve GameSir Nova 2 Lite Cyclone 2 ve super nova aralarında ki farklar nedir hangisi daha iyidir ?
Size ucuzdan pahalıya doğru birkaç model önereceğim. Bazı modeller öncelikli önerdiğim modeller arasında; onları kalın olarak belirteceğim. Siz de bütçenize göre seçip alabilirsiniz.

GameSir Tengeria Lite (Kablolu) -> 1300 TL
Machenike G1 -> 1600 TL
BIGBIG WON Aether -> 1700 TL
BIGBIG WON Gale Hall Basic -> 1800 TL
Machenike G1 Pro -> 1900 TL
GameSir Nova 2 Lite -> 2100 TL

Bütçe arttırılırsa Alternatifler

ATK Battle Axe Pro -> 2300 TL
Gulikit KK3 PRO -> 2550 TL
GameSir Super Nova -> 2675 TL
GameSir Cyclone 2 -> 3290 TL

Son düzenleme:
Size ucuzdan pahalıya doğru birkaç model önereceğim. Bazı modeller öncelikli önerdiğim modeller arasında; onları kalın olarak belirteceğim. Siz de bütçenize göre seçip alabilirsiniz.

Machenike G1 -> 1600 TL

bigbig won da fifada forzada yada story gamelerde sorun çıkarırmı

bigbig won da fifada forzada yada story gamelerde sorun çıkarırmı
Sorun çıkmaz ama hangi sorundan bahsettiğini anlamadım, çok genel bir soru sormuşsun. Drift yapar mı diyorsan hayır, uyumsuzluk yaşar mıyım diyorsan oyunlarda yine hayır. Bunun dışında aklına gelen başka bir sorun varsa detaylı olarak söylersen daha iyi olur.

Nova 2 Lite öneririm, kendim de kullanıyorum ve 2000TL üzerine çıkılmayacaksa en iyi seçeneklerden birisi.

Nova 2 Lite öneririm, kendim de kullanıyorum ve 2000TL üzerine çıkılmayacaksa en iyi seçeneklerden birisi.
Herkese öneriler için teşekkürler. İyi forumlar.

Machenike G1 -> 1600 TL

Hocam atk battle axe pro kuponla falan 2100 TL'ye denk geliyor sizce 2100 TL'ye alınabilecek en iyisi bu mudur

Hocam atk battle axe pro kuponla falan 2100 TL'ye denk geliyor sizce 2100 TL'ye alınabilecek en iyisi bu mudur
Şuanlık TR içerisinde en iyisi diyebiliriz bu bütçeye göre.

Gecikme problemi mevcut hocam. Birkaç yerde denk gelmesem bu fiyata alınabilecek en iyi kol aslında ama kendini belli edecek düzeyde bir gecikmesi var gördüğüm kadarıyla.

Gecikme problemi mevcut hocam. Birkaç yerde denk gelmesem bu fiyata alınabilecek en iyi kol aslında ama kendini belli edecek düzeyde bir gecikmesi var gördüğüm kadarıyla.

Aolion TR’de olsaydı K20 TMR modeli çok tutulurdu, ama yok. Gene Aolion’dan fason alıp satan ATK tuttu ama ürünün sahibi varken başkasından alasın gelmiyor insanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,479
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri