Neler Yeni

Çözüldü✓ 2000tl kulaklık önerisi

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra Dilek
Bütçe
2000
Merhaba kullandıgım kulaklık bozuldugu için yeni bir kulaklık almaya karar verdim.
Ancak nasıl bir kulaklık alacağım konusunda kararsızım
aktif olarak FPS türü oyunlar oynuyorum bilgisayarımın ses kartı pek iyi değil
bu yüzden 2000tl bütçe ile ses kartı olan kulaklık önerisi olan varsa sevinirim

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
hocam yalvarıyorum 2500 yap bütçeni amazonda cloud 2 ve 3 var farkını bilmiyorum araştır ama manyak kulaklıklar al geç birini teşekkür edeceksin

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra Dilek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nova 1 de ses kartı yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yalvarıyorum 2500 yap bütçeni amazonda cloud 2 ve 3 var farkını bilmiyorum araştır ama manyak kulaklıklar al geç birini teşekkür edeceksin.
dediğiniz kulaklıklara bakıp dönüş yapacağım hocam.

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
nova 1 de ses kartı yok diye biliyorum

dediğiniz kulaklıklara bakıp dönüş yapacağım hocam.
bu fiyata alabileceğin kaliteli diyeceğimiz kulaklık yok maalesef internet kafe kulaklıkları alabilirsin sadece. ses kartı almanı öneririm

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra Dilek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yalvarıyorum 2500 yap bütçeni amazonda cloud 2 ve 3 var farkını bilmiyorum araştır ama manyak kulaklıklar al geç birini teşekkür edeceksin
hocam önerdiğiniz kulaklıklar 3.5 jak girişli kulaklıklar ses kartım iyi olmadıgı için sorun çıkarmazmı

bu fiyata alabileceğin kaliteli diyeceğimiz kulaklık yok maalesef internet kafe kulaklıkları alabilirsin sadece. ses kartı almanı öneririm
ses kartı öneriniz varmı ?

xTURANN

80+ Silver
Araştırma yapmadan niye böyle şeyler söylüyorsunuz? Nova 1 iyi mi gerçekten ? QWJLEHNKEQWJLHLJHEWQJQWELJEQW

xTURANN

80+ Silver
Cloud II
Cloud III

3 Daha iyi. 2'nin sadece 3 tane avantajı var, mikrofonda pop filter var ( 3'te buna ihtiyaç duyulmuyor çünkü mic kalitesi arttırılmış ), kutudan ekstra kumaş pad çıkıyor, birde taşıma kılıfı geliyor. Tasarım olarakta, kullanışlılık olarakta 3 Şuan daha iyi.

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra Dilek
Cloud II
Cloud III

3 Daha iyi. 2'nin sadece 3 tane avantajı var, mikrofonda pop filter var ( 3'te buna ihtiyaç duyulmuyor çünkü mic kalitesi arttırılmış ), kutudan ekstra kumaş pad çıkıyor, birde taşıma kılıfı geliyor. Tasarım olarakta, kullanışlılık olarakta 3 Şuan daha iyi.
cloud 3 bütçemi aşıyor zorlarsam cloud 2 alabilirim.
Cloud 2 de ses kartı varmıdır ?

xTURANN

80+ Silver
cloud 3 bütçemi aşıyor zorlarsam cloud 2 alabilirim.
Cloud 2 de ses kartı varmıdır ?
Evet Cloud 2'de ses kartı var. Ayrıca Bence Son Derece Kullanışlı. 7.1 Aktif edip kapatma butonu falan mevcut. Fakat Kullananı çok görmedim. Çoğu E-Sporcu ya da FPS Oyunlarını Ciddi Şekilde Oynayanlar Kapalı Kullanıyor o Butonu.

3'te yok Ses Kartı.

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra Dilek
Evet Cloud 2'de ses kartı var. Ayrıca Bence Son Derece Kullanışlı. 7.1 Aktif edip kapatma butonu falan mevcut. Fakat Kullananı çok görmedim. Çoğu E-Sporcu ya da FPS Oyunlarını Ciddi Şekilde Oynayanlar Kapalı Kullanıyor o Butonu.

3'te yok Ses Kartı.
tam 3 e bakıyordum 3 te yoksa 2 alacağım sanırım öneriniz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,503
Üyeler
160,255
Son üye
hilmi06
Top Bottom