Hangisi acaba link atar mısınkasaya 2000 yerine 2250 verip incehesaptaki sistemi alabilirsin en azından kasası fiziksel olarak daha hoş duruyor. eğer montaj yapacak kimsen yoksa ve sende anlamıyorsan bilgisayarcı senden birleştirme için 50 tlden az alacagını sanmıyorum
Şu sistemi dandik Hiper PSU ile almaktansa attığım sistem çok daha mantıklı, 50 lira farkla eli yüzü düzgün, sorunlu bileşenlerin kullanılmadığı bir sistem elde edilmiş oluyor.https://www.incehesap.com/union-2200-bafir-adam-gaming-PC-fiyati-39297/ özelleştirme kısmından işlemciyi 3200 le değiştirebilirsin
evet görmemişim yorumunu dikkatsizlik sistemin gerçekten daha iyi olmuş. psuda fsp olması iyi :/ kasayıda çok beğendim açıkcası o paraya gayet güzel görünüyorŞu sistemi dandik Hiper PSU ile almaktansa attığım sistem çok daha mantıklı, 50 lira farkla eli yüzü düzgün, sorunlu bileşenlerin kullanılmadığı bir sistem elde edilmiş oluyor.
Kasa micro ATX olduğundan biraz daha uygun fiyatlı dediğiniz gibi.evet görmemişim yorumunu dikkatsizlik sistemin gerçekten daha iyi olmuş. psuda fsp olması iyi :/ kasayıda çok beğendim açıkcası o paraya gayet güzel görünüyor
İlgin için teşekkürlerB350 anakart için BIOS güncellemesi gerekebilir, eklemeyi unutmuşum.
AMD | Ryzen 3 3200G | 3.6GHz / 4.0GHz | 2MB | 4MB | 1250 MHz | Picasso | 12nm | B1 | 45-65W | F40 |
---|