Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar gecikme muhabbetinden dolayı kablolu istiyorum pubg oynuyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Hocam sıkıntı olmaz mı ya kablosuza guvenemiyorum şarjı falan sıkıntı olabilirkablosuz olarak darmoshark m3s al gecıkme fazla olmaz
onu takacaksınız her gece stogu bıtmıs m3 pro alın aynı fıyatHocam sıkıntı olmaz mı ya kablosuza guvenemiyorum şarjı falan sıkıntı olabilir
Dostum 10 yıl öncesinde kaldı o muhabbet.Hocam sıkıntı olmaz mı ya kablosuza guvenemiyorum şarjı falan sıkıntı olabilir
Durduğu yerde şarj olur mu hocam razer deathadder v2 miniden geçilir mionu takacaksınız her gece stogu bıtmıs m3 pro alın aynı fıyat
hocam m3 pro daha ıyı degılmı mcusu nordıc 52840Dostum 10 yıl öncesinde kaldı o muhabbet.
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Anladım hocam bu mu darmoshark m3 pro mu?Dostum 10 yıl öncesinde kaldı o muhabbet.
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
gecılırDurduğu yerde şarj olur mu hocam razer deathadder v2 miniden geçilir mi
Teşekkürler hocam peki Murat Hocamın attıgı ürün mu sizinki mı daha iyidir? Bi de dareu a950 gibisinden bi şey vardı hatırladığım kadarıylagecılır
2k cıkabılıyorsan dareu a950 pro 4 k alTeşekkürler hocam peki Murat Hocamın attıgı ürün mu sizinki mı daha iyidir? Bi de dareu a950 gibisinden bi şey vardı hatırladığım kadarıyla
R1lerde herhangibir sorun yok mcu kaynaklı çok sorun olmuyor.2k cıkabılıyorsan dareu a950 pro 4 k al
A950 Pro 4k al connectten alabiliyorsan.Teşekkürler hocam peki Murat Hocamın attıgı ürün mu sizinki mı daha iyidir? Bi de dareu a950 gibisinden bi şey vardı hatırladığım kadarıyla
anladım saolunR1lerde herhangibir sorun yok mcu kaynaklı çok sorun olmuyor.
A950 Pro 4k al connectten alabiliyorsan.