Neler Yeni

2003 Opel Corsa 1.7DTİ alınır mı?

Kalasp3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ateş Kaya
Arkadaşlar merhaba 250 bin bütçem var dahada üstüne çıkamıyorum maaleef bende 2003 model corsalara yöneldim tofaşdan daha sağlamdır diye hatta 1-2 araç buldum bütçemin yettiği kadar 278 bin km de kapı değişen ve sağ ön çamurluk sök tak temiz araç adam birde ön iticilerden ses yapmaya başladı son zamanlarda dedi 5-6 bin gibi bi masrafı olur dedi sormuş bilmiyorum ne kadar doğru tabi ustaya göstericem yine alırken sizin bu araçlar hakkında görüşünüz nedir kullanan bilen kişiler yorum yaparsa hani ne gibi masraf açar alınmalımı birde 3-5 ustaya sordum dedi 1.7 motorlarla ilgilenmiyoruz adamlarda opel servisi yani şüphede duymaya başladım konuya açıklık getirirmisiniz.

Şahin''

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Şahin Kırıktaş
1.7 leri büyük zar dostum kurcalanmamışını felan bulmak imkansız gibi bişey araç çok güzel ancak çok iyi baktır experden felan kaçma bugün 5 liradan kaçarsın yarın 50 lik eder seni.

Kalasp3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ateş Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.7 leri büyük zar dostum kurcalanmamışını felan bulmak imkansız gibi bişey araç çok güzel ancak çok iyi baktır experden felan kaçma bugün 5 liradan kaçarsın yarın 50 lik eder seni.
He eklemeyi unutumuşum adam full stock yazdı yazılım gibi şeyler atılmamış stock binilmiş tabi ne kadar doğru bilemiyorum eksper zaten tofaş bile alsam yaptırırım 5 lira günümüzde para bile değil

Şahin''

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Şahin Kırıktaş
He eklemeyi unutumuşum adam full stock yazdı yazılım gibi şeyler atılmamış stock binilmiş tabi ne kadar doğru bilemiyorum eksper zaten tofaş bile alsam yaptırırım 5 lira günümüzde para bile değil
Dediğim gibi tehlikeli arabalar :) o paralara da stok olma ihtimali çok düşük sen iyi baktır çok kurcalanmamışsa yürüründe bişey yoksa keyfine bak .

Arkadaşlar merhaba 250 bin bütçem var dahada üstüne çıkamıyorum maaleef bende 2003 model corsalara yöneldim tofaşdan daha sağlamdır diye hatta 1-2 araç buldum bütçemin yettiği kadar 278 bin km de kapı değişen ve sağ ön çamurluk sök tak temiz araç adam birde ön iticilerden ses yapmaya başladı son zamanlarda dedi 5-6 bin gibi bi masrafı olur dedi sormuş bilmiyorum ne kadar doğru tabi ustaya göstericem yine alırken sizin bu araçlar hakkında görüşünüz nedir kullanan bilen kişiler yorum yaparsa hani ne gibi masraf açar alınmalımı birde 3-5 ustaya sordum dedi 1.7 motorlarla ilgilenmiyoruz adamlarda opel servisi yani şüphede duymaya başladım konuya açıklık getirirmisiniz.
bi akrabamda 1.7 opel combo var 2004 model motoruna bakan usta yok gibi bir şey. Bilmediklerinden mi yapamadıklarından mı bilmiyorum ama. opelde 1.3 lere bakıyorlar genelde opelciler bile.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz
Bence Japon bak daha yeni bireyler bulabilirsin mazda subaru gibi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Volkan
Dizel araçtan uzak dur bakımının masrafının altından kalkamazsın eski araçta dizele bulaşılmaz enjektör masrafı buji masrafı enjeltör buji kablosu vs dünya para bunun turbosu var alacaksan benzinli al kim ne derse desin bulaşma hele eski alman aman aman

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
okr
ilk araba ve bu bütçelere benzinli araba bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom