2004 LU asker devrelerıme selam olsun

arkadaşlar merhabalar ilk önce ben askere gideceğim merak ettiğim bir şey var benim kilom 110 beni askere alırlarımı çoğu kışı alırlar diyor bı kaç kışı almaz bu benim aklımı karıştırıyor ve kurcalıyor iyice sizce ne olur
2004 lüyüm 2031 e kadar tecilli

arkadaşlar merhabalar ilk önce ben askere gideceğim merak ettiğim bir şey var benim kilom 110 beni askere alırlarımı çoğu kışı alırlar diyor bı kaç kışı almaz bu benim aklımı karıştırıyor ve kurcalıyor iyice sizce ne olur
Herkes bir şey söylemiş Boyunu sorabilir miyim acaba.

Abim 2000li hala gitmedi la xd

Hayırlı teskerelerin olsun şimdiden. Bir an önce gidip gelmek en iyisi aradan çıkart gitsin. Alırlar dert etme :)

Okul okuma gibi bir derdin yoksa iş hayatına başlamadan önce bitir rahat et derim. Kuzenimden falan biliyorum yaş ilerledikçe gitme isteği azalıyor. Ek olarak sürekli bekletsen ileride tam iş hayatının ortasında bir yerde gitmen gerekecek o yüzden şimdiden bitirip rahat et bence. He param falan var diyorsan veya ileride işimi falan kurup para kazanacağım diyorsan biraz geciktirip ileride direkt bedelli yapıp hemen geri de dönebilirsin. Sana kalmış orası. (daha doğrusu cebine)

E devletten tecil ettirilmiyor saçma sapan iş i şubeye gidicem mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,314
Üyeler
195,595
Son üye
tocs
Geri