Dostum ne konu hakkında konu açıp açmayacağımı sana sormayacam bir sorunum var belrtiyorum burda biliyosan biliyorum de bilmiyosan yol al ne boş konuşuyonKardeşim boş bir konu gereksiz konu açma
Aslinda kimse bunu tam bilemez ama 2000gba yakin veya fazlasi olmasi gerekir eger orjinal kalite yedekliyeceksenizTelefonumun Wi-Fi özelliği bozuldu yedekleme yapmam gerekiyor hücresel üzerinden yapmak mecburiyetindeyim 200GB'lık bir yedekleme kaç GB internet ister ?
Ne sorunundan bahsediyorsun? Sen 200GB yedeklemenin kaç GB isteyeceğini bekliyorsun? Yok 200'ün yarısını sen yarısını devlet karşılıyorDostum ne konu hakkında konu açıp açmayacağımı sana sormayacam bir sorunum var belrtiyorum burda biliyosan biliyorum de bilmiyosan yol al ne boş konuşuyon
artık internetinde içine su atıyorlar tek internet yok 300-350 gb yer muhtemelenNe sorunundan bahsediyorsun? Sen 200GB yedeklemenin kaç GB isteyeceğini bekliyorsun? Yok 200'ün yarısını sen yarısını devlet karşılıyor(!) Dalga mı geçiyorsun 200GB ister tabi ki.
isminin hakkini veriyorsun yanlis anlamaAslinda kimse bunu tam bilemez ama 2000gba yakin veya fazlasi olmasi gerekir eger orjinal kalite yedekliyecekseniz
200ü 2000 görmüşüm yaisminin hakkini veriyorsun yanlis anlama![]()
yok hocam o anlamda birsey demedim ya zaten guzel nickin var200ü 2000 görmüşüm ya
200 gb lik yedekleme için 200 gb internet isterTelefonumun Wi-Fi özelliği bozuldu yedekleme yapmam gerekiyor hücresel üzerinden yapmak mecburiyetindeyim 200GB'lık bir yedekleme kaç GB internet ister ?
hocam telefonun wifi özelliği bozuldu yoksa wifiden yedeklerim zatende itunesten hallettimartık internetinde içine su atıyorlar tek internet yok 300-350 gb yer muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
internete o kadar para vereceğine git awmye beleş internet olan bir yere bağlan