normalde berbat bir monitör zatenCasper excalibur 200hz monitöru aldim 200hzi hdmi uzerinden aliyorum mouse vs hizli hareket edince ghost effect gibi Bi anda yesil oluyor aniden olu pixel yok
Saka gibi koymamislarOverdrive ayarı var mı monitörde? Varsa balance veya en düşük seviyeye getirmeyi dener misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarların hepsini deneyip test de edebilirsiniz. Genelde Overdrive ayarı ghosting i yok etmek içindir ama bazı monitörlerde yüksek seviyede kullanmak ghosting yaratabiliyor bu durumlarda en iyisi tamamen kapatmak veya en düşüğe almak
Bu monitörde sürekli karşılaşılan bir şey mi bilmiyorum biraz araştırın ondan sonra garantiye verin benceSaka gibi koymamislar
200hz degilde en azindan 144hzde kullanirsaniz bir nebze de olsa azalicaktir.Casper excalibur 200hz monitöru aldim 200hzi hdmi uzerinden aliyorum mouse vs hizli hareket edince ghostting oluyor nasil duzelir
Olur denerim 165 170 hz vs dusurmeyi oyunlarda vs sorun yok ama masus ustunde etkiliyor200hz degilde en azindan 144hzde kullanirsaniz bir nebze de olsa azalicaktir.
Satmaya calisicagim en kotumonitor zaten ghosting sorunlu ekstra olarak yapabileceğiniz bir şey var mı bilmiyorum