200mbps ttnet vs 1000mbps turkcell

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar şu an 200mbps ttnet kullanıyorum maraştayım ve aşırı memnunum valorantta 16 ping alıyorum falan geçen görevli bana dedi ki siteye 1000mbps'lik turkcell altyapısı yapılmış kuzenimde turkcell var ama o valorantta 40 ping alıyor ne yapsam bilemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Neyin yardımını yapıcaz biz şuan ben anlamadım ihtiyacın varsa geç yok memnunsan kal ne gerek var

Sağlam bir şeye dokunulmaz, atasözü sayılır :)

Merhabalar şu an 200mbps ttnet kullanıyorum maraştayım ve aşırı memnunum valorantta 16 ping alıyorum falan geçen görevli bana dedi ki siteye 1000mbps'lik turkcell altyapısı yapılmış kuzenimde turkcell var ama o valorantta 40 ping alıyor ne yapsam bilemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim
Daha uygunsa geç

Ping değerlerinden memnunsan yüksek hız için geçmene gerek yok bence. Fiber de altyapı ve kablolar dairene gelene kadar düzgün işlem yapılmazsa malesef ping sorunu olabiliyor.

Ve bir de yeni fiber altyapılarda, altyapı optimize edilene kadar pingler yüksek seyir edebiliyor.
Bence mevcut aboneliğini bozmadan devam et. Ayda bir kaç kez ping değerlerini arkadaşından öğren.
Ne zaman düşerse o zaman geçmeni öneririm.

taahhüt bitiyor ondan dolayı geçmek istiyorum hem de ihtiyacım oluyor çoğu zaman internet hızına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tv+ dolayısıyla da geçmek istiyorum onu eklemeyi unuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,179
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek