Billur İbrahim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 823
- Bütçe
- 200
200 tl klavye istiyorum bu fiyata ne alabilirim max 250 olur
10TL yaama 260 TL bütçeyi aşamam
hiç fark etmez mekanik olsa daha iyi olur ama takıntılı değilim 200 tl civarlarına en iyi ne oluyorsamekanikmi membranmı
bence banggooda bak ordan güzel bir tane bulursunhiç fark etmez mekanik olsa daha iyi olur ama takıntılı değilim 200 TL civarlarına en iyi ne oluyorsa
abi zaten en fazla dedim o kadara bile çıkmak zor yapamıyorum10TL ya
banggoo nebence banggooda bak ordan güzel bir tane bulursun
yurt dışından bir marka ama bence güvenilir bi araştırabilirsinabi zaten en fazla dedim o kadara bile çıkmak zor yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
banggoo ne
sanırım bi çin sitesi bakıyorum şu an ama ali express gibi kargo sıkıntısı olurmuyurt dışından bir marka ama bence güvenilir bi araştırabilirsin
kutular yolda eziliyor ama ürüne bir şey olmuyor çoğunlukla bence olmazsanırım bi çin sitesi bakıyorum şu an ama ali express gibi kargo sıkıntısı olurmu
tamam ürüne bişey olmuyorsa sıkıntı olmaz ama burdaki klavyelerin markası çok garip klavyeye gözünü kapatıp basmış gibi en iyisi a101 bime falan klavyeler geliyor onlarda alırım zaten çok oyunda oynamıyorum beni idare eder bi tanede mouse alırım yeterkutular yolda eziliyor ama ürüne bir şey olmuyor çoğunlukla bence olmaz