RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
200 TL klavye önerir misiniz lol,csgo,valorant falan oynuyorum
Bu kadar büyük konuşmasanız keşke.![]()
Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 682,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 929,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
50 Lira daha eklersen kalitelileri önerebilirim bu fiyat bandında iyi yok.
Rampage gamenote savunacaksanız ben gidiyorumBu kadar büyük konuşmasanız keşke.
Gamenote f/p ürünlere sahip bir marka. 120 Tl'lik klavyesi diğer markaların 200+ TL klavyelerine denk. Yanlış düşünüyorsunuz.Rampage gamenote savunacaksanız ben gidiyorum![]()
Evet, savunacağım. F/P bandında çok iyi bir marka. Attığınız klavyeler gibi kısa vadeli klavyelerden çok daha iyidir. Bir de en iyisi diyorsunuz.Rampage gamenote savunacaksanız ben gidiyorum![]()
Ben fason değil kaliteli bir marka almanızı öneriyorum yinede bende klavye arıyorum ve bütçem sizin kadar yüksek değil handy alacağım büyük ihtimalle veyaGamenote f/p ürünlere sahip bir marka. 120 TL'lik klavyesi diğer markaların 200+ TL klavyelerine denk. Yanlış düşünüyorsunuz.
Membran klavye tercih etmiyorum 2 3 sene götürecek klavyeyede para veremem kusura bakmayın. İyi günlerEvet, savunacağım. F/P bandında çok iyi bir marka. Attığınız klavyeler gibi kısa vadeli klavyelerden çok daha iyidir. Bir de en iyisi diyorsunuz.
hocam bütçemi arttırma şansım yok şuan ki hali arttırılmış hali zatenGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com