James Donkey 711 öneriyorum şuanda incehesapta indirimde olması lazımArkadaşlar kendi kulaklığımın pedleri koptu ve kulaklarımı yara yapıyor. 200-220 TL'yi geçmemek şartıyla kulaklık önerir misiniz? Oyuncu kulaklığı olmasına GEREK YOK.
Beğendiyseniz bende kullanmıştım gerçekten kaliteli bir kulaklık Tek sıkıntısı eğer görsele dikkat ediyorsanız bir tık büyük ama rahatlık ve ses açısından piyasadaki en iyi kulaklıklardan biriArkadaşlar kendi kulaklığımın pedleri koptu ve kulaklarımı yara yapıyor. 200-220 TL'yi geçmemek şartıyla kulaklık önerir misiniz? Oyuncu kulaklığı olmasına GEREK YOK.
bütçeni aşsada comfort varArkadaşlar kendi kulaklığımın pedleri koptu ve kulaklarımı yara yapıyor. 200-220 TL'yi geçmemek şartıyla kulaklık önerir misiniz? Oyuncu kulaklığı olmasına GEREK YOK.
Kulağım büyük olduğu için büyük olması daha iyi olacaktır.Beğendiyseniz bende kullanmıştım gerçekten kaliteli bir kulaklık Tek sıkıntısı eğer görsele dikkat ediyorsanız bir tık büyük ama rahatlık ve ses açısından piyasadaki en iyi kulaklıklardan biri
tabii ki kesinlikle öneriyorum pedleri ve rahatlık açısından gayet güzel uzun zaman kullanılabilirKulağım büyük olduğu için büyük olması daha iyi olacaktır.
710 ve 711 farkları nelerdir?Kulakiçi
![]()
Philips PRO6305BK/00 Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips PRO6305BK/00 Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips PRO6305BK/00 Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kulaküstü
![]()
James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
linke bak :dBence 60 TL daha koy 260'a alttakini al, daha iyisi yok.
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Kanka gpu konusunda kalmışsın senBence 60 TL daha koy 260'a alttakini al, daha iyisi yok.
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ben tasarım diye biliyorum, ufakta olsa ses kalitesi, mikrofon kalitesi farkı vardır.710 ve 711 farkları nelerdir?