Kusura bakma link kopyalamamış bunu al.Kanka gpu konusunda kalmışsın sen![]()
710 ve 711 farkları nelerdir?
711 in mikrofonu bir tık daha iyiKanka gpu konusunda kalmışsın sen![]()
711 biraz daha rahatsız ediyormuş.Ben tasarım diye biliyorum, ufakta olsa ses kalitesi, mikrofon kalitesi farkı vardır.
Bence biraz daha verip alttakini alsın.Bence 60 TL daha koy 260'a alttakini al, daha iyisi yok.
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bass ve vokal olarak gayet iyi bassları güzel alıyor vokalide bastırdığını çok almadım zaten programından bass değerlerini falan arttırabiliyorsunMüzik performansı nasıl? Basları güzel verebiliyor mu? Baslar vokali bastırıyor mu?
Normalde önermem ama bütçene uygun bir tek JD 710 ve JD 711 var.Maalesef bütçem karşılamıyor ama teşekkür ederim.
tasarım olarak benim 711 daha çok hoşuma gidiyor sarıyı severimNormalde önermem ama bütçene uygun bir tek JD 710 ve JD 711 var.
711 pedleri nasıl peki? Kalınlık olarak, kulak pedlerin içinde mi kalıyor üstünde mi?bass ve vokal olarak gayet iyi bassları güzel alıyor vokalide bastırdığını çok almadım zaten programından bass değerlerini falan arttırabiliyorsun
Konu sahibi ben değilim.tasarım olarak benim 711 daha çok hoşuma gidiyor sarıyı severim
mikrofon açısındanda korkma gayet güzl
kulak pedlerin içinde kalıyor evet pedleri yeterince yumuşak terletmiyor tabii ki terletiyor ama yazın 3-4 sonunda yavaştan terlemeye başlıyorsun711 pedleri nasıl peki? Kalınlık olarak, kulak pedlerin içinde mi kalıyor üstünde mi?
Tabii ki canım, terletmeyen kulaklık yok. Kulaklık pedlerin arasında kalıyorsa gayet iyi. Kulaklarım hızlı yara oluyor.kulak pedlerin içinde kalıyor evet pedleri yeterince yumuşak terletmiyor tabii ki terletiyor ama yazın 3-4 sonunda yavaştan terlemeye başlıyorsun